Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gandinka23

cejrowski nie lubi gejów

Polecane posty

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Facet - bo jestem wrogiem każdej zinstytucjonalizowanej religii. Dotarło do twego móżdżku? Ponadto nie lubię upałów.

Gość ja tam cejrowskiego..
Ale to nie o to chodzi. Po prostu ja uważam, że to czy ktoś jest homo czy hetero to jego prywatna sprawa. I nikomu nic do tego. A ostatnio co się dzieje? Promuje się homoseksualizm... między innymi przez takie parady.

Gość tu jest cejrowski
ja tam do geyow nic nie mam . NIech tylko zyja jak inni i nie przeszkadzaja innym. TE grupy zawsze beda istnialy i ich liczba sie nie zwiekszy.BO gejem nie mozna zostac gejem sie rodzi. NAtomiast mam sprawe do moherow i pseudokatoli , ktorzy sa taka sama grupa jak geje na paradach za wszelka cene chca sie pokazac

Gość tu jest cejrowski
natomiast nie toleruje moherow . Bo moherem w przeciwienstwie do geja sie nie rodzi , ale zostaje.

Gość tu jest cejrowski
a czy heteroseksualnego mozna przemienic na geja ? W druga strone wyglada chyba to podobnie .

Gość tu jest cejrowski
gejostwo mi sie wydaje ma zakodowane w mozgu tak jak bycie hetero.

Gość ja tam cejrowskiego...
no ok, niech będzie zakodowane. I niech sobie żyją. Ale czy muszą tak to promować?

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Geja można wyleczyć? W którym numerze "Lanceta" albo "Nature' to pisali? Nie przypominam sobie.....

Gość paróffkasz
chłopie jakbyś czytał książki tobyś wiedział, że skuteczność wyleczenia geja jest przy obecnym stanie psychoterapii gejów na poziomie 20%. 20% to nie za dużo ale jednak dużo więcej niż zero ...

Gość Piotr Tymioński
cejrowskiego cenię za dowcip i cięty język oraaz za zdrowy rożsdek. dzięki takim ludziom jak on nie zalewa nas jeszcze całkiem homopapka propagandowa.

Gość geje grzeją się jak prostytuty
i dlatego hiv nie oszczędzał obu grup, a w zasadzie nawet pokazał, że geje grzeją się bardziej i bardziej się zarażają

Gość patszysza
cejrowski to jest ktoś ! Dobrze, że pokazuje jak niebezpieczni są zboczeni i zdewiowani.

Gość istek
cejro na prezydenta !

Gość kumpel kumpla
parady gejów jako obsceniczne powinny być zakazane w miejscach publicznych ... ale kto teraz odważy się zakazać coś gejom ? Chyba tylko Cejrowski.

xdjviodjfmodmdkonv Chyba coś Ci się pomyliło. Polska to kraj katolicki - jak ja to nie spojrzeć ponad 90 % społeczeństwa. tym samym w imię demokracji katolicy po prostu mają prawo do pielgrzymek itd. Poza tym - CZYś TY KIEDY WIDZIAL PIELGRZYMKę? a PARADę GEJóW? Bo ja i jedno i drugie. I zapewniam Cię, że parada jest odrobinkę bardziej gorsząca. Homoseksualizm to jakaś chora dewiacja i cała rzecz. Niech się puknie w główkę każdy, kto uważa, że to normalne. W naturze nie jest normalne współżycie 2 osobników tej samej płci. Tak czy nie?

Gość humpet
ja tez ich nie lubie i co z tego? nie ma przepisu ze kazdy musi kazdego lubiec

Gość
Abbanita => mnie wkurza jedno i drugie. Niby wg. konstytucji jest wolność wyznania, ale tak naprawdę to kraj wyznaniowy gdzie klerowi wszystko wolno, i zrobi wszystko, aby tę pozycję utrzymać.

Gość czaczaQ
Precz z gejami! Ja tego nie rozumiem, chłopak zamiast budzić się co rano np. koło Patrycji, budzi się koło Patryka! jeszcze pewno daje mu buzi i całuje po dupie, to jest chore!

Gość
Oj nie zaperzaj się tak. Niech se żyją robaczki. Wkurzają mnie po prostu te wszystkie walki o równouprawnienie, które dążą do wywalczenia większych praw niż ogół (czy to feministek, czy gejów, czy czarnych, mniejszości narodowych, czy kogokolwiek).