Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gandinka23

cejrowski nie lubi gejów

Polecane posty

Gość Gandinka23

i ma rację !!! Wywiad z W. Cejrowskim "Wolę dzikusów od parady gejów" - http://www.dziennik.pl/opinie/article123980/Wole_dzikusow_od_parady_gejow.html Oto fragmenty: Nie mam na myśli tego, że nikt się nie spodziewał po panu programu podróżniczego, ale to, że po WC Kwadransie powstał program, w którym Pan się nie boi obcości, nie odstręcza Pana obca kultura. Niby gdzie mnie odstręczała? W WC Kwadransie odstręczała mnie nasza kultura komunistyczna, kultura, w której pederaści chcą zawierać małżeństwa. Mnie odstręcza to, co jest niechrześcijańskie w Europie. Boli mnie to tym bardziej dotkliwie, jeśli takie rzeczy dotyczą mojego kraju. Bo dotyczy mnie to dużo bardziej niż obce kraje, wobec których mogę pozostać obojętny na różne wynaturzenia. Mogę do niech podejść bez uprzedzeń i z zainteresowaniem, ale do różnych polskich zjawisk nie mogę podejść w ten sposób, bo to by oznaczało, że nie interesuje mnie mój własny kraj. Skoro mówi pan, że może pan podejść bez uprzedzeń do egzotyki, to czy bywa pan np. na paradzie gejowskiej w Berlinie? Dżentelmen nie wchodzi do burdelu, człowiek kulturalny nie chodzi na parady pederastów, gdzie są promowane wartości antychrześcijańskie w sposób agresywny. Kulturalne osoby nie bywają w takich miejscach, a osoby zainteresowanie tym, żeby świat był coraz lepszy, wszelkimi sposobami próbują coś takiego powstrzymać. I ja zaliczam się do tych osób, które uważają parady pederastów za zło, promowanie zboczeń za zło i zwalczam to zło dostępnymi dla mnie sposobami. WC Kwadrans był też takim sposobem, sprzeciwem obywatelskim wobec zła.

Gość cejrowski jest git

Gość Ebenezer
Niewiele osób lubi dewiantów. Więc czemu się dziwisz?

Gość tez nie lubie gejow

Gość wypasiony kurczak
bo jest glupi . JA tam do gejow nic nie mam . Natomiast nie lubie pedofili.

Ma stuprocentową rację. Kurde, teraz żeby byc poprawnym, trzeba grzmieć na prawo i lewo o swej tolerancji i innych pierdołach. Pogłupieliście? Cejrowski to facet, który ma bardzo zdrowe, mocne poglądy.Ogromnie go szanuję. Ludzie czy normą jest chadzanie na parady GEJÓW?! Jestem hetero. I nie urządzam parad. A gdybym urządzała, nie wymagałabym od gejów uczestnicznia w nich w imię tolerancji. Mam ich delikatnie mówiąc głęboko w nosie, niech robią co tam sobie uważają za słuszne. Ale nikt przy zdrowych zmysłach nie powie, że homseksualizm jest tak samo naturalny, normalny i potrzebny jak heteroseksualizm. Poczekajmy parę lat, niedługo będzie można obejrzeć paradę zoofilów (a co? TOLERANCJA) paradujących po jakiejś modnej stolicy z kozami na sznurkach. Cejrowski. Pełen szacunek. Od lat zresztą.

Gość litka
zdradzacie kompletną nieznajomość tematu homoseksualizm to żadna dewiacja, żadne zboczenie, a organizują pochody między innymi dlatego aby jakiś ułamek ludzi słyszących o nich zainteresował się i zrozumiał o co chodzi z tym całym homoseksualizmem, Co do Cejrowskiego to facet jest dosyć barwną postacią, sznuję go bardzo za jego pracę, ale już nie za to jakie ma poglądy, on sam się określa jako BETONOWY KATOL, co nie przeszkadza mu w jego pracy, bo gdy jest w dźungli z indianami toleruje wszelkie ich zachowania,

Gość saramisso
to geje i ich poplecznicy twierdzą, że homo to nie zboczenie wbrew oczywistym faktom. Jak można uznać za normalnego takiego co o biologicznie uprawnionej cipki wybira nieustanne taplanie sie w odchodach męskich ? Problem w tym, że geje opanowali media i częściowo politykę.

Gość Datko
cejroś je coooool

Gość Datko
a parady zboków to obleśna propaganda ich zdeprawowanej i obscenicznej subkultury

zwróciliście uwagę na pewien pikantny szczegół? \"Dżentelmen nie wchodzi do burdelu\"????????? :D Burdele zostały założone własnie dla dżentelmenów i to dżentelmeni z nich korzystali! Plebs na wsi gził się na sianku, a w miastach korzystał z usług panien ulicznych, które zabierały klientów do wynajętych klitek, zazwyczaj mieszczących się przy gospodach i melinach :D Cejrowski pisze niezłe książki, ale o życiu dżentelmenów chyba wie niewiele :P

Gość też to widzę
Ale właśnie, dlaczego mówiśie geje zamiast pederaści ?

Gość Grecia Z.
redaktor Cejrowski to przenikliwy umysł i trafnie postrzega kłamstwa i manipulacje środowisk zdewiowanych i ich popleczników !

Gość llubllinka
to juz wiemy kto jest homo nie wiadomo, kto chodzi do burdelow itp. Cejrowski to naprawde inteligentny, wyuczony czlowiek i to co mowi to sama prawda, a komu sie nie podoba to wiadomo dlaczego jw. jak tacy geje super to czemu sie boicie przyznac ze nimi jestescie?

Gość
bardzo miły blondyn => oficjalnie go tam nie ma. Sluszna racja.

Gość Dydonna
nie mylmy znaczenia słowa gentelman - pierwotnie oznaczającego przedstwiciela angielskich klas wyższych od wspólczesnego znaczenia, które oznacza kogoś uprzejmego i kulturalnego. Cejrowski użył go w drugim naczeniu jak się łatwo domyśłić.

Gość ja tam cejrowskiego..
lubię. Zgadzam się z tym co napisała Abbanita. Według mnie niech sobie geje robią co chcą. Każdy żyje swoim życiem i za nie odpowiada. Ale urządzanie parad i tym podobnych to trochę przesada...

Gość tu jest cejrowski
GEjostwo to nie wybor , ale wnetrze . KAzdy moglby sie urodzic gejem. Orientacji seksualnej nie mozna zmienić z nia sie rodzi. Zdecydowanie mam cos do dziwek , a nie gejow. Bo to zła droga jaka wybieraja . NAtomiast geje maja swoja orientacje zapisana w mozgu i nie jest ich wina ze sa gejami.

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Odpowiadam na ostatni post: Ja tam do katolików nic nie ma, niech sobie będą , ale niech nie pokazują się na ulicach z tymi swoimi pielgrzymkami i procesjami, niach nie robią tych spędów u papieża i Góry, niech nie dzwonią na całą okolicę w niedzielny poranek. Niech sobie w domach uprawiają tę swoją religię :O :P

Gość tu jest cejrowski
nie sadze zeby wszyscy geje chodzili na parady .Zle imie otrzymali dzieki grupce ktorzy pokazuja sie ze swoja orientacja.

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Pocnadto powatrzam to co mi usunięto: Cejrowski to krypto-ciota.

Gość ja tam cejrowskiego..
homoseksualizm a religia to dwie różne sprawy... :O

Gość _Facet
11:21 xdjviodjfmodmdkonv ...ciekawe czemu tak do muzułmanów nie wyjechalas/es ?

Gość tu jest cejrowski
JA wlasnie nie lubie cejrowskiego , bo sie zachowuje jak troche ograniczony katol. PRZypomina to ludy muzulmanskie gdzie kobietom robi sie obrzezanie.

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Nie. ja tylko posłużyłem się waszą metodą werbalną żeby wykazać debilizm waszej argumentacji. A prywatnie to mnie gorszą procesje i pielgrzymki prowadzone przeważnie przez pedofilów jakimi są w większośći klechy katolickie.

Gość po pierwsz geja można
wyleczyć ze zboczenia. Jasne, że jest to trudne i nie zawsze ma sens ale ... to środowika zboczone lansują tezę o całkowitej niemożności wyjścia z dewiacji, wberw faktom. Po drugie co innego być gejem a co innego propagować zboczenia i lansować obsceniczną subkulturę gejowską. Geje są szkodliwi bo niszczą kulturę przyzwoitości.