Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nogi

moje kompleksy

Polecane posty

Gość nogi

mam mnostwo kompleksow dotyczacych mnie, ktore mocno utkwily mi w glowie- jestem niejaka, mam grube ocierajace sie o siebie nogi, nikt mnie nie lubie, nie szanuje, wszyscy pewnie mysla zle o mnie itd.,czytalam juz ksiazki takie jak "sila podswiadomosci",i tego typu, aby zmienic myslenie, bylam u psychoterapeuty, hipnoterapeuty, u uzdrowicieli, nawet u psychiatry, ale moje myslenie sie nie zmienia, jest silne jak glaz.Czy juz skazana jestem na takie myslenie? przezylam sporo w zyciu i moze dlatego tak trudno jest, podczas kazdej pruby zmiany myslenia-moje mysli kieruja sie ku pytaniu:"ale dlaczego nikt cie nie chcial wczesniej, dlaczego sie smiali z ciebie?dlaczego chlopak cie zranil" no dlaczego, bo pewnie taka okropna jestem?

Gość nogi
moi znajomi mowia , że mam nogi jak dwa wykruszone papierosy

Może ći pomóc tylko ten co powedział że masz nogi jak dwa wykruszone papierosy, :) To był komplement:)

Gość nogi
te o wykruszonych papierosach nie bylo moje, moja jest tylko ta pierwsza wypowiedz!

Gość są ludzie piękni
i sa ludzie brzydcy ci ostatni mają przechlapane, żle trafiłas siostro, może w nastepnym życiu wylosujesz bycie piekną to sobie odbijesz upokorzenia z tego