Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurna nie mogę

kiedy przychodzi ten czas,że człowiek przestaje się wstydzić

Polecane posty

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Widzę że mamy na forum Safonę ;)

wiem ze jestem troche inna:P bo zazwyczaj to co jest modne to mi sie nie podoba albo po prostu nie pasuje bo nie mam figury modelki;)

Gość sdfsdf
ładna, ale przydałby Ci się puder (czoło ci się swieci) i kolczyki inne - takie cyrkoniowate pasują raczej do innego stylu, a Ty masz innowacyjnie obciete wlosy, jestes ubrana na czarno - pasowałyby jakieś bardziej "mroczne" kolczyki. Oglnie - śliczne oczy i bardzo sympatyczna buzia

haha fajna madchen to ja o 10 lat starsza!!! mam tez fotki na sympati :) ale pamietam dokladnie jak mialam 19 latek to dopiero byly czasy ...........:) a kolor oczu bardzo ladby niespotykany..szaro - niebieski chyba?

Gość 00lp
crazy - w koncu jakas 28-latka na forum. Myślalam że jestem jedyna ;)

twarz sie swieci bo bylam lekko spocona:P w domu zamieszanie bylo i dlatego:) czasami uzywam pudru ale nie lubie bo generalnie po szkole zaraz musialabym zmywac makjiaz i na trening leciec i bez sensu wtedy:P nie raz pamietam ze nawet minimalne ilosci pudru byly na bluzce, i niewazne czy drogi puder czy lepszy

Gość 00lp
trening czego?

ale nie myslcie sobie ze stoimy i tylko pilke odbijamy... grania to zazwyczaj jest pol godziny poltora godziny to bieganina i same cwiczenia;]

Gość wypasiony kurczak
piekna kobieta jestes crazy happy . Duze oczy sa zawsze zaletą tak przynajmnie wynika z tych fotek.

Gość wypasiony kurczak
pewnie na zdjeciu wyszly tylko duze.

Gość xdjviodjfmodmdkonv
CHSG -nie musisz mieć dużych ócz tylko coś innego :P tak wiem, jestem szowinistyczną męską świnią, Ale tylko w soboty :D

Gość no kurna nie mogę
a wy co? kącik wzajemnej adoracji sobie tu robicie.? gadać o sraniu albo wynocha!! ja wiem kiedy kładzie sie puder na twarz . Nie wiem jak poradzić sobie aby było w miarę niekrępująco kiedy idę do klopa!!

Gość do CrazyHappySadGirl
wlasnie sie spuscilem ogladajac twoje zdjecia fajnie sie przy nich wali konia

Gość a to tylko ja
A nie sądzicie że to właśnie odróżnia ludzi od zwierząt, że mamy jakąs kulturę i nie idziemy wyłącznie za impulsem biologicznym, tylko mamy trochę subtelności? A skoro nie pierdzę, nie sikam i nie robię kupy przy obcych ludziach Z SZACUNKU DO NICH, czemu miałabym robić to przy facecie którego kocham - czyżbym szanowała go mniej niż pierwszego lepszego na ulicy? Chyba przeciwnie... Czy zwiazek polega na dogłębnym poznawaniu swojej fizjologii (nie mylić z fizycznością i seksualnością)? Nie dla mnie...

Gość dfgdfgh
a to tylko ja - zgadzam sie w 100%

Gość dfgdfgh
CrazyHappySadGirl masz sliczną córkę i kocika :)