Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no kurna nie mogę

kiedy przychodzi ten czas,że człowiek przestaje się wstydzić

Polecane posty

Gość taka jednaaa
tak wypasiony kurczaku, mamy ciężkie choroby psychiczne ponieważ nie wypuszczamy kału z tyłka przy partnerze. Masz rację. Idę na psychoterapię.

ja zazdroszcze komus kto nie ma problemu z zalatwianiem sie przy bliskiej osobie albo nawet w miejscu publicznym ja tak czasami ze w szkole w zyciu sie nie zalatwie stoje na malysza nad kiblem i nic, po paru minutach jakos idzie ale masakra czasami jest:o u kogos w domu tez baardzo rzadko sie zalatwiam, wole pocierpiec i wytrzymac az bede u siebie w domu

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Można by rzec: pod względem gówna wszyscy jesteśmy równi. A cały świat to gówno za wyjątkiem moczu jak mówił Kroll :P

nie no kibel jest po to aby srac i sikac,to jest normalna fizjologiczna potrzeba,ale chodzilo mi jak ktos se pierdzi komus drugiemu pod nosem. Nikt mi nie wmowi ze to bliskosc :/ tez znalam taka jedna co sie wstydzila jesc przy facecie...masakra...to juz choroba jakas,jak jechala autobusem do Polski (mieszkamy w Niemczech) to potrafila cala droge nie jesc jak miala pasazera faceta,heh co zrobic

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Fajna -= no cóż, shit happens :P poza tym masz niezłą fotę :classic_cool:

Gość ploalaa
ja nie wstydze się sikać (czasami nawet on jest wtedy w lazience),jeść czy co tam jeszcze. Ale bekanie i pierdzenie przy sobie jest obrzydliwe.Jak wychodzę z kibla po zrobieniu kupy, to mowie mu żeby przez chwilę tam nie wchodził :)

ej no kurde nie robcie ze mnie jakiejs innej:(:P ja tak mialam tylko na poczatku bo po prostu balam sie ze sie ubrudze czy gdzies (zazwyczaj jestem brudna po jedzeniu, czy poloze sobie chusteczke na nogi czy nie:/) ale pozniej po kilku dniach juz normalnie:) ja oczywisicie normalnie przy nim jadlam ale tak jakos powoli i dokladnie:P

Gość wypasiony kurczak
o ile to ze nie pierdzi sie przy sobie moge zrozumiec , to puszczania muzyki nie pojmuje. TEz nie jestem za pierdzeniu przy partnerze , ale takie ukrywanie sie to juz przesada.

Gość ploalaa
jestem ze Swoim 3 lata (2,5 roku mieszkamy razem) i jeszcze nigdy nie slyszalam jak pierdzi, on zresztą tez nie

kurczak a lubisz wachac czyjes smrody?Przyjemnie jak ktos ci pod nosem? albo bekanie i super oddech wzlatuje do ciebie? nie ma nic przyjemniejszego...:/

Gość taka jednaa
wypasiony kurczak - ale co cię obchodzi co ja robię w swoim związku? w takim razie mój facet też ma ostrą chorobę psychiczną, bo on też mowi żebym włączyla radio jak idzie robić kupe

Gość wypasiony kurczak
no mowie ze mozna isc z tym bakiem do WC , ale nie puszczac przy tym radio. Jakos mi nie przeszkadza odglos pierdniecia.

ale macie problemy:P ja wole z radiem bo wtedy wiem ze i tak nic nie slychac wiec czuje sie ''bezpieczniej'':D:P

Gość ploalaa
aha, dodam że my też puszczamy sobie muzyczke! :) byl taki temat, czemu kobiety po wielu latach malzenstwa niechetnie sypiają z mężami, pisaly m.in. że ich męzowie brzydzą, bo pierdzą i bekają non stop. Wiec nie dziwie sie jak para wciąż przy sobie sra, pierdzi, beka, dłubie w pępku i co tam jeszcze to w koncu zaczną się zdradzac, bo stana sie dla siebie ohydni

Gość to ja tezzz
mozna bez muzyczki, ale wtedy jestem spięta i probuje być cicho - a to nieprzyjemne. A jak on ma muzyke właczoną to ide do kibla i nie znam umiaru tylko ostro sadzę aż kafelki drżą :) wiec ja tez wole z muzyczką

hehehe myślałam że jesteś brunetką i masz image metalówy ( za cholerę nie wiem czemu :D ) ładne masz oczy :)

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Ploala - aha, a dla swoich kochanków nie będą? czy będą się wstrzymywać ? :P

oczy mi na tym zdjeciu okropne wyszly takie zabowate:(:P a prawe oko to mam uciekiniera:D ale tak nie jest, ja normalne oczy mam tylko tak wyszlo:P

Gość cichsza
Na szczęście nie mam problemów z opróżnianiem- raz dwa i po krzyku, ale nie potrafię tego robić przy partnerze zresztą myślę że nie wypada to dość krępujące on nigdy nie wie czy robie dwójkę czy jedynkę :P kiedyś nawet się zapytał czy ja kiedykolwiek robię kupę? hehe

Gość wypasiony kurczak
ale ludzie juz tacy sa . Krepuja sie zeczy irracjonalnych . Zwierzeta nie maja oporow ludzie znajduja coraz wiecej rzeczy ktorych sie wstydzą. Niektorzy zachodza z tym za daleko , a inni zas maja za małe opory i to , i to jest złe . Najelpiej byc tak po srodku.

no inna niż większość laseczek chodzących po dzisiejszych ulicach...ile masz lat? masz bardzo ładne oczy :) jestem kobieta i nie wiem czemu to mowie :)

ja 18:) roczniko juz 19:D a oczy to kazdy chwali;]:P:D ale mi sie kolor nie podoba, nawet nie wiem jaki to jest kolor:P