Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola lu

żałuje że sie z toba nie całowałam! co facet pomysli..???

Polecane posty

Gość pola lu

tak wczoraj napisalam koledze, z ktorym od jakiegos czasu krecimy, on ma dziewczyne, wczoraj pod wplywem emocji tak mu napisalam, oa on to moze sie dzis spotkamy??!! co wy na to??

Gość pola lu
kolezanka stwierdzila, ze ona by w zyciu tak nienapisala facetowi i ze robie z siebie szmate:(

Gość pola lu
ale mamy isc do baru na piwo, niewiem jak sie zachowac teraz

najwyraźniej chłopak chce jak najszybciej nadrobić straty - w fajnej knajpce przy piwku też można się całować ;)

Gość pola lu
niech sie ktos wypowie , jak on to odebrał???? stracilam w jego oczach???

Gość pola lu
ale on ma dziewczyne!!!

jeżeli tego chcesz to to zrób np pocałuj go na początek w policzek i podziękuj za wieczór dalej samo się potoczy... a jeżeli było to nie do końca przemyślane i tak jak piszesz pod wpływem jakiś emocji to najzwyczajniej go za to przeproś i bedzie po sprawie

a po chuj sie za zajetych bierzesz?

to zależy co do Ciebie czuje spotkaj sie z nim, ale sie z nim nie całuj ewentualnie w policzekjak ktos napisał:D

Gość to ja sie nadaje
gdybym byla facetem to odebralabym taki tekst jak taniej laski do przelecenia, 0 szacunku!!!!! moze staroswiecka jestem , ale skoro ma dziewczyn, nidgy do niczego nie doszlo to ten tekst zalosny byl!!!!

Gość pola lu
to co on sobie o mnie pomyslal? ze latwa jestem???

zeby kiedys twoj facet spotykał sie z inna po kryjomu!

chyba masz coś z głową jeśli bierzesz się za zajętego kolesia, i jeszcze mu piszesz takie teksty :/ dla mnie facet by był skończony, jeśli wyraziłby chęć na spotkania będąc z kimś w związku. Po co Ci taki koleś, który mając dziewczynę chce się spotykać z Tobą (a wyraźnie dałaś mu do zrozumienia, że chcesz aby między Wami było coś więcej)? Przecież to jasne, że Tobie robiłby to samo...

Gość dddddddddddddd
ja bym tak nie mogła. Rzeczywiście zrobiłaś z siebie łatwą . hm..

Gość pola lu
jakis facet moze sie wypowie

to ja sie nadaje ---> no już nie przesadzaj, że sie zachowała jak jakaś puszczalska czy łatwa laska - po prostu dała mu do zrozumienia, i to w dość subtelny sposób (wiele kobiet robi to nieporównywalnie bardziej bezpośdrnio i nie przebiera w słowach i gestach), że ją pociąga i tyle. do autorki ---> myślę, że odebrał to jako \"zaproszenie\" do pocalunku, flirtu, może czegoś więcej. Skoro już zrobiłaś taki krok, to po prostu idąc na spotkanie, powinnas się spodziewać, że na pewno będzie dążył do bliskości. Na chwilę obecną yslę, że tak to wyglada. Jak będzie dalej, to juz zależy od Ciebie a co do tego, że ma dziewczynę - myślę, że nic specjalnie sobie w związku z tym nie pomyślał, bo on również kręci na boku (pisałaś, że coś tam Was łączy). Wygląda na to, że oboje jesteście po jednych pieniądzach, więc luzik ;)

Gość nie chcialbym takiej
za łatwa jestes dziecino

Gość
To nie tak: zbyt dziecinna jesteś Łatwa. Brzmi lepiej i prawdziwiej :D

Gość Laliitaaaa
a ja kiedys napisalam ze zaluje ze sie nie kochalismy:P ale u mnie to bylo troche inaczej, spotykalam sie z tym chlopakiem on chcaial sie kochac a ja sie na to nie zgodzilam nigdy i nigdy sie z nim nie kochalam a do niego tak tylko pisalam:P