Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani f

..

Polecane posty

Gość pani f

chce z nim zerwać , bo obaj jesteśmy osobami dominującymi w związku, nasze charatery róznia się jednak on bardzo mnie kocha i boję się że potem mogę tego żałować , boję się samotności tego żę nie będę umiala zapomnieć ... wiem mam dopiero 19 lat jednak trudno mi jest z tym

Gość pani f
może ktośby popisał? doradził ehh niem juz sama

hej byłam w nieco innej sytuacji (ja dominowałam a on po prostu się podporządkowywał) po roku z nim zerwałam a teraz żałuje, jednak on już sobie znalazł inną... radzę Ci to dobrze przemyśleć

Gość pani f
no tak tylko własnie neiwiesz jaka to róznivca keidy ten jeden sie podporządkowuje... a u nas jestesmy iobydwoje dominujący co wiąże się z czestymi kłótniami itd poprostu moj chłopak działa mi na nerwy żeby to tak najprościej ująć u gdy się widzimy itd to mam go dość juz na samym wejscuy a gdy go nie ma to tak jakby mam o nim inne wyobrażenie nawet tesknie z nadzieja ze bedzie lepiej a tak wcale nie ma ...:(

Gość pani f
nikt juz nie napisze?

Gość każdy miewa wątpliowości
ale skoro ty czujesz, że cię drażni już na wstępie to daj sobie spokój z takim związkiem. Skoro teraz jest źle to pomyśl co by się działo gdybyście mieszkali razem... nie wróżę szczęścia przy tak trudnych charakterach.