Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

niedzielna przypadłość lub problem ...

Polecane posty

katolicki kraj katolicka rodzina i trzeba iść do kościoła dla świętego spokoju eh

ja tam nigdzie tyłka do kościoła nie ruszam :P przecież tam jest nudno ciągle to samo

nic nie trzeba idziesz bo tak czujesz ale u nas niestety wieszkosc idzie, bo tak trzeba, bo sasiedzi

no właśnie ja tam chodzić ochoty nie mam, mam dość tego co mówią księża w kościole, nie mam ochoty tam chodzić ale dla świetego spokoju musze ... żeby nie słuchać potem gadania w domu

ja tez uwazam ze nie musze jesli nie czuje takiej potrzeby a wlasnie jej nie czuje ale dla świętego spokoju chyba bede chodzic na te 45 minit ogladania sufitu bądź ścian obrazków itd.

justyś a czemu nie polecasz ja nie chodzę i żyje nawet powiem że się nieźle trzymam :P:P:P

Justka, ale przecież mozesz zacząć chodzić do kościoła.. wszystko zależy od Ciebie, chcesz idziesz

ja nie chodzę nawet dla 'spokoju' właściwie to mnie trudno namówić do czegokolwiek :P

Justyna, ja chodzę do kościoła tylko wtedy, kiedy rzeczywiście muszę, czyli na śluby, pogrzeby i chrzciny i jakoś nic mi nie jest.

Gość jak nie chcesz to nie chodz
gdzie tu jest problem?

Gość ks Tomasz
pozdrawiam Cię Justynkoooo. Ta chwila, kiedy przyjmujesz komunię św., klęczysz przede mną z otwartymi ustami... Moja wyobraźnia szaleje :)

eh problem jest w tym, że już dziś gadke dostałam na ten temat.. gdybym poszła to miałabym święty spokój i nikt by mi nic nie mówił, ani nie pokazywał fochów. nawet gdyby będąc w tym kościela miała sie zastanawiać nad czymś malo związanym z mszą, nawet gdybym miała oglądać ściany. głupie to wiem, ale ja nie mam ochoty się kłucić z tego powodu.. Dlatego chcąc czy nie MUSZE chodzić do kościoła.

Justka to co za problem sprawdzic w nece gdzie sa msze za godzine i iść.. skoro czujesz tego potrzebe.?

nie ide, dziś napewno nie. za tydzien pewnie pojde dla swietego spokoju. czasem mam taka wewn potrzebe isc do kościola, ale nie zawsze, a ostatnio to wcale.

wkurza mnie to. teraz bede miala wyrzuty sumienia bo tata jest zły na mnie.. eh zawsze tak robi..

Heh, Justyna ma rację...jako baaaardzo młodziutka osóbka to biegałam codziennie, jak sie zakochałam w ministrancie ;)

jakos mnie księża nie pociągają czy Wy sobie wyobrażacie co by było jak by sie ten ksiadz we mnie tez zakochał i rzuć kościół:D:D:D:D

chodzi mi o reakcje roziny mojej :P:D:P -- dla mnie księża to są jak żonaci :D ich sie nie tyka