Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcsd b

wiecie, ze nie wyobrazam sobie byc z facetem?

Polecane posty

Gość vcsd b

jak pomysle sobie o tym, jak ludzie sie do siebe zblizaja, sa ze soba blisko emocjonanie to ja siebie w takiej roli nie widze, nie potrafilabym sie tak zzyc z mezczyzna, nie wyobrazam sobie tego, nie potrafilabym doprowadzic do tego..

Gość Arnoldzik
A najlepiej idź do seks-shopu i kup sobie duży, gumowy wibrator. Nie będziesz musiała myśleć o facetach :)

Gość na marrginesie
pewnie, że ci przejdzie. tylko teraz łatwo mówić:D zakochasz sie, to sie przekonasz;)

Gość vcsd b
20 i dziwnie sie czuje, jak jakas oferma w tych sprawach, nie widze siebie w roli dziewczyny.

poczekaj może Ci sie odmieni:) a w roli kogo sie czujesz?

Gość vcsd b
w roli bycia samej, wiem, ze to brzmi zalosnie, ale souchajcie, jak sobie mysle o zwiakzu z jakims facetem-nikim konkretnym, to wyobrazam sobie, ze jets super fajnie, przyjemnie, alegdy juz pomysle o konkrenym facecie np z uczelni to nagle czar pryska i widze, jakie to jest trudne byc z kims, poznawac sie i zblizac do siebe.

Gość vcsd b
szczerze mowiac to wole moj kolek osinowy ktory codziennie smaruje olejem i wkladam sobie do pupy... on mnie przynajmniej nie zdradzi, pozatym nie musze sie o niego starac, nie musze rozmawiac, jest na kazde moje zawolanie.

Gość vcsd b
ale ja mam 20 lat, po woli zaczne sie starzec:P a mam wrzenie, ze moje zycie zawsze bedzie akie samo, ze nic na lepsze sie nie zmieni i boje sie cholernie tej samotnosci, od 16 roku zycia mam wrzenie, ze trzeba miec faceta i przez te 4 lata jak ak niikogo powaznego nie bylo to, teraz wiem, ze i przez nastepne 4 lata nic sie nie zmieni, i przez kolejne itp.

Gość kolorowana...
"poznawac sie i zblizac do siebe" te spojrzenia, stan takiego podekscytowania, to jest najpiękniejsze! Nie rozumiem Cię w ogóle!

Gość vcsd b
wszystko fajnie, pieknie by bylo gdybys spojrzal do slownika.

Gość Ewelina_umz
Bzdury. Ja mam 28 lat i 20-latka to dla mnie dziecko które dopiero wchodzi w świat dorosłych. Chociaz pamietam, jak bylam w Twoim wieku, tez myslalam że jestem juz stara i nikogo nie znajdę. Naprawde, wierz mi, jestes BARDZO MŁODA i naprawde masz olbrzymie szanse znaleźć kogoś. Mi przez 10 lat ciągle zmienialy się poglądy. Raz bardzo chcialam byc z kims i rodzic dzieci! Innym razem być z kimś ale dzieci nigdy nie mieć. Potem że nie che w ogole byc w zadnym związku. Potem znow chcialam itd... Zmienisz podejscie do życia jeszcze dziesiątki razy, zobaczysz.