Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem piekna a co

wszyszcy mi zazdroszcza!

Polecane posty

Gość dzieciatka tak zazdroscimy ci
Zadowolona? A teraz wez juz sie do nauki.

hehe co was to obchodzi ile ja mam lat moze nawet wam powiem 15 oki dla was to dziecko wasz problem bo ja jestem dojrzalsza i lepsza moj chlopak mnie kocha a was nikt

Gość Brateq
NIE KARMIĆ TROLA!!!

Gość twoj chlopak nas tez kocha
mowil mi o tym

Gość chlopak pieknej a co
Pomozcie mi jak pozbyc sie paszczura ktoremu wydaje sie ze jest piekna, przyssala sie do mnie, pary razy ja obrocilem ale tej dziwce przewrocilo sie w glowie i mysli ze jakas piekna jest podczas gdy to pasczur tyle ze kazdy leci na nia bo jest latwa.

Gość Dagendorf
Nawet jej chłopak się tu odezwał. No prosze :)

Gość opalona blondynka 22
Rozumiem cie autorko. Ja np lubie mini i kolor rózówy mam blond wlosy dlugie i lubie sie malowac... podrywjaa mnie i wolni i zonaci mezczyzni.. spedzilam piekne chwile z tymi zonatymi..wszyscy tracili dla mnie glowy...chcieli rozwodów..a ja wtedy umykalam z ich zycia.. faceci leca na piekno...moze sie nie przynzja tuna forum..bo niektorzy nieudacznicy wiedza ,ze nie beda nigdy nawet takiej pannymiec...ba nawet przytulic sie nie da;P pozdrawiam:)

jestescie chorzy co niektorzy tylko blondynka jest piekna i madra bo mnie nie obraza a wy macie pasmo problemow zero wyobrazni spowodu samotnosci a ja mam to i moze was nie polubilam zycze by i wam sie udalo

Gość lalunia blond
rozumiem zalozycielke, sama jestem atrakcyjna, blondynka, niebieskie oczy, lubie sie podobac, nosze tipsy, ale glupia nie jestem!!! studiuje na 2 kierunkach, mam własne zdanie na wiele tematow, interesuje sie polityka, astrologia, a wiekszosc facetow mysli ze jetem glupiutka niunia , z kobietami jest podobnie, ludzie nie moga zniesc ze jak ktos jest ładny to moze byc tez madry!!!

Gość lalunia blond
i mam dosc stereotypu barbie!!! kto własciwie powiedzial ze takie dziewczyny sa glupie??? - zazdrosne pasztety i faceci ktorzy moga pomarzyc zeby mnie miec

Gość peperoncini
Mysle,ze autorka jest facetem,normalna kobieta nie robilaby z siebie pajaca.

Gość lalunia blond
Studiuje na Wyzzszej Szkole obciagania specjalizacja: obciag z polykiem a moj drugi kierunek to Seks analny. Mam same szostki i zaczelam juz nawet praktyke na Dworcowej. Wszyscy mnie chwala i mowia ze jestem najlepsza dziwka w miescie:))) O to dowod ze jestem inteligetna.

Gość lalunia blond
żal mi Cie podszywaczu, pewnie jestes gruba, pryszczata baba bez gustu , ktora nawet nie wie co to obciaganie... albo nieudacznikiem który nawet dziewczyny za reke nie trzymał

nie wiem dlaczego ladne dziewczyny sa uwazane za najgorsze mam swoje zdanie na ten temat jestem jaka jestem nikogo to nie obchodzi bo albo zazdrosci albo nie wiem ma mklopoty z swoim partnerem

Gość ej lalka zbastuj
buuhahahaha... no miazga w chuuuj :) mańka w stylu: 'z tobą gadać się nie da, ale za urode (bo może i ją posiadasz, ale każdy widzi Cię po swojemu tzw. gusta i guściki) jak za głupote medal' hahaha...

ja tez nie umiem pisac czy to grzech??? odpowiedzcie mi na to pytanie czy nie mam prawa popelniac bledow

Gość ewelinay23
wydaje mi się, ze tak naprawdę masz niską samoocenę w przeciwnym razie nie zakładałabyś tego topiku, a to że jesteś próżna to fakt, żal mi Ciebie, może przyczyną Twych opinii są jakieś kompleksy wyniesione z domu rodzinnego, widać że za wszelką cenę pragniesz się podbudować. Pozdrawiam i proponuję wizytę u psychologa.

Gość
Dziewczyno - nie psuj opinii moim znajomym blondynkom. Tylko stereotypy potwierdzasz :o