Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chillin

KANAŁOWE LECZENIE ZĘBA

Polecane posty

Gość chillin

Hej,mam wielki problem. Możecie sie ze mnie śmiać,ale chcem żebyscie mi pomogli i coś uświadomili,bo po prostu nie moge dać sobie z tym rady. Dla innych to moze być zabawne,ale mnie to martwi. Podobno miłość powinna opierać sie też na wadach drugiej osoby a ja nie moge przeżyć (uwaga!) tego,ze mój chłopak ma leczenie kanałowe zęba. Wolałabym o tym nie wiedzieć a przecież miłość nie opiera sie tylko na idealiźmie i dobrze ,że ktoś dba o zęby...może ktoś do mnie dotrzeć?

Gość **gruszka**
Ejjj, przesadzasz chyba...Generalnie uwazam ze brzmi to strasznie dziecinie i niedojrzale. A co konkretnie ci w tym przeszkadza? sam fakt ze ci o tym oznajmił czy fakt ze to własnie leczenie kanałowe?

Gość chillin
no ja zdaje sobie sprawe,że to brzmi strasznie dziecinnie i dlatego jest mi głupio ale tutaj jestem anonimowa więc luz

Gość chillin
i sama nie wiem co mi bardziej przeszkadza ale chyba to i to..chociaż bardziej przezylabym te zwykle leczenie..ale oznajmic to chyba nawet dobrze,ciesze sie,ze traktuje mnie powaznie i mówi normalnie o takich tematach. chyba tylko ja mam taka jazde,dla innych to normalka.

Gość jedna z najgłupszych prowokacj
i jakie w zyciu widzialam

Gość chyba....
masz dość faceta i szukasz dziury (he he) w całym... kanałowe to by sie przydało waszemu związkowi ;) wszystkie brudy by wylazły :P zamiast sie cieszyc ze facet sobie zeby leczy to ty cos wymyslasz...a co bedzie ja bedziecie oboje starzy i on bedzie musiał isc na badanie kolonoskopii (kamerka w odbycie) ...ROZWÓD?! :D :D pomyśl dziewczyno czego sie czepiasz i gdzie tak na prawde lezy problem...bo moim zdaniem na pewno nie w zębie ;) powodzenia

Ale co Cie konkretnie "odrzuca" w kanalowym leczeniu zeba? Czy np. mysl, ze twoj chlopak jest zaniedbany i niechlujny skoro doprowadzil swoj zab do takiego stanu? Bo jesli tak, to wiedz, ze zab do leczenie kanalowego nie musi brac sie z braku higieny. Czesto przyczyna sa uszkodzenia mechaniczne albo psucie sie zeba od srodka, pod plomba np., czyli tam gdzie nie dotrze najlepsza szczoteczka do zebow. Moze Twoje podejscie jest dziwne, ale niekoniecznie musi byc dziecinne. Ja bym powiedziala, ze jest to objaw chorego perfekcjonizmu, czy moze jakiegos natrectwa.. Bywaja takie przypadki, mozna je leczyc. Jesli przeszkadza Ci wiele innych podobnych "pierdol", powinnas udac sie do psychologa, bo to sie moze kiedys nasilic.