Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska0000

mojej 5 letniej corce kraca nozki

Polecane posty

Gość mamuska0000

napoczatku bylo to sporadyczne, ale teraz zdaza sie to czesciej. Masuje jej przed snem, ale i tak czasami budzi sie w nocy z placze, ze bola jej nogi. Ide w tym tygodniu do lekarza, ale moze ktoras z was tez miala tak z dzieckiem.

Może to bóle wzrostowe, czy jak to się je określa. Nie martw się. Nie pamiętam ile mój synek miał lat, ale też chyba w tym wieku mniej więcej, kolanka go bolały.

nie całkiem jasno napisałaś, o co chodzi... ale i tak można myśleć, że to bóle wzrostowe, wizyta u lekarza oczywiście wskazana :) dbaj, by stawy miały ciepło!

Gość mamuska0000
mam nadzieje, ze to okarze sie to, dzieki

tak znam to ardza dobze moja mala tez tak miala to bylo straszne cala noc potrafila sie dzec nawet przes sen... :( Robilam jej oklady zimne to jej przechodzilo, bylam u lekaza i on mowil ze ona bardzo szybko rosnie dlatego te bole.... Nie byly tak na codzien ale czesto, juz jej minelo... Dostala czopki i dobze bylo... Bardzo malej wspulczuje bo to naprawde bolesne... Zeby jej jak najszybciej przeszlo :) Najlepiej idz do doktora

Gość mamuska0000
wlasnie znalazlam na googlach o tej "chorobie" faktycznie opis choroby pasuje do stanu mojej corki. no i jak nie patrzyc tez mala szybko rosnie jak na swoj wiek. Dzieki jeszcze raz.