Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat rozy

zly wybor ??

Polecane posty

Gość kwiat rozy

ostatnio czuje ze nie mam z kim sie podzielic moimi watpilowsciami... dostalam sie na wymarzone studia, od dlugiego czasu chcialam to robic ale teraz czuje ze to nie to :/ nie wiem moze zniechecilam sie niepowodzeniami, moze boje sie ze sobie nie poradze, w kazdym razie nie mam nawet o tym komu powiedziec ,bo sama nie wiem co myslec. Byc moze to chwilowe ale zupelnie nie mam zapalu do nauki, z 2 str nie wiem co moglabym robic innego... a najgorsze jest to ze cala rodzina trzyma kciuki za mnie :O

Gość kwiat rozy
no tak nawet tu nikt nie chce poradzic :P

Gość a co studiujesz

Gość kwiat rozy
powiedzmy tak prestizowy kierunek ...

Gość
Hłe hłe. Ja też straciłem serce do tych pierdolonych studiów... Psychologia, prawo czy ekonomia? :P

Gość kwiat rozy
hmmm ja mysle coraz czesciej o zmianie kierunku... tylko ze to nierealne, marzylam o medycynie zawsze ale moj mozg wykazuje zdolnosci humanistyczne raczej :P

Gość
Studiuj co ci się podoba. I tak wyjdziesz do Irlandii (chyba, że staży albo przyszły mąż bogaci), miej przynajmniej jakąś satysfakcję. :P

Gość kwiat rozy
po 1 do Irlandii nie wyjade na bank, bo nie jestem typem co pracuje przy mrozonkach tylo dlatego zeby sie dorobic czegos, mam ambitniejsze plany a jak na razie nie chce opuszczac kraju. A w tym sek ze nie wiem co chce robic zawsze myslalam ze to co teraz robie jest moim marzeniem, ale okazuje sie inaczej :|

Gość zmien studia
zmien studia, jeszcze masz czas pomsl,ze bedziesz musiala robic cos, czego nie lubisz przez reszte zycia

Gość kwiat rozy
no tak tylko ... wydaje mi sie ze ja chcialabym robic to co gwarantuja mi te studia bez studiowania :P po prosty wydaje mi sie ze program studniow nie jest adekwatny do przyszlej pracy przynajmniej sa takie przedmioty ...