Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubilam sie juz...

pomylka z 3 testami??

Polecane posty

wiem wiem znowu temat o prawdopodobnej ciązy...ale juz nie wiem gdzie szukac pomocy i odpowiedzi na moje watpliwosci...a wiec... cykle mam 30 dniowe....ostatni okres mialam 13 stycznia. 2 lutego kochalam sie z facetem...6 lutego dostalam okres...wczesniej niz powinnam..byl jakby troche mniej obfity niz zwykle. wystraszylam sie ze moge byc w ciazy i po 7 i 8 dniach od stosunku zrobilam testy ciazowe. wyszly negatywne. potem jeszcze po 11 dniach powtorzylam test i tez wyszedl negatywny...ale ja ciagle mam watpiwosci. Wiem ze to bez sensu...obserwuje sluz, ale jest przezroczysty... sama sie nakrecam na takie schizy,ze moge byc w ciazy...dodam ze od tego czasu jestem praktycznie na antybiotykach bo choruje i ciagle mam bole brzucha, jelit. mam potworny kaszel od ktorego boli mnie wszystko...moze to wplyw antybiotykow ze mnie tak boli brzuch. ale zaczely mnie bolec piersi i mam jakies takie kropeczki na nich...wariuje normalnie..prosze o pomoc...

Gość wiec znowu mowimy
idz do lekarza ginekologa, napewno Ci powie czy jest ta ciaza czy nie ma,

do ginekologa pojde...ale myslalam ze tu uzyskam jakies opinie i wsakzowki co do mojego pytania ....

Gość ajajaajaja
te kropki na piersiach i złe samopoczucie to może być efekt działania tabletek antykoncepcyjnych + antybiotykow!!!!! Antybiotyki osłabiają działanie tabletek. Zglos sie do ginekologa po porade.

cóż.... gratulacje, 3 tydzień. urodzisz 5go lutego :P

Gość a co my jesteśmy wróżki
:))) Interes się kręci, a fakturę wyślemy pocztą do końca miesiąca :)

Gość ecinka
dobrze sie bawicie? jak mozecie sie tak nabijac z ludzi?

ecinka bawimy się świetnie :) A co nam innego pozostało ? Już czytać nie mogę tych postów, o tym czy jestem w ciąży bo zachciało mi się ogórka kiszonego ?

Gość niceolenka
hej wam wszystkim... tak jak większość Was.. mialam niedawno wpadke z moim chlopakie.. pękła gumka. :( wziełam postonor ok 1,5 h po nieudanym stosunku był to moj 10 dzien cyklu... a cykle mam ok 26-29 dni... czy moge byc w ciąży??

raczej w twoim przypadku o ciąży nie powinno być mowy. Jak masz co 26-29 dni do dni plodne wypadaja od 13-15 dc. Więc jeśli nic ci się nie poprzestawiało w cyklu, to nie powinnas mieć powodów do zmartwień.

Gość niceolenka
Ja wiem dziewczyny... już po raz którys tam jest taki post... ale ja się tak bardzo boję... niegdy wczesniej się nam to nie zdazyło.. ale wszystko ma swój kres... ehh.. . obym tylko nie była w ciązy... czuje się normalnie... moze troszeczkę jestem osłabiona..

niceolenka- nie stresuj się ja też brałam postinor i to po 70h i było wszystko wporzadku:), tylko teraz testu nie rób bo może wyjść pozytywny.. test zrób po 10 dniach głowa do góry będzie dobrze

Gość niceolenka
dziękuje ale w której fazie cyklu wtedy byłas... ja jestem przed płodnymi dniami.. a może juz są... dziś zauważyłam troszkę tego płodnego.. ciagnącego sie sluzu.. to 12 dzien mojego cyklu... booje sie bardzo...

osłabiona to po postinorze. Ja się tak czułam po nim 4 dni. I spałam całe dnie, ale nie dziwota, bo to ogromna dawka hormonów. I okres może Ci się spóźnić po tym. Więc się nie denerwuj jakby tak było.

Gość niceolenka
a czy znacie przypadki że postinor wzięty tak szybko po stosunku nie zadziałał?? i ten ktos był tak jak ja ok 10 dnia cyklu?

nie ma raczej takiej możłiwości ja wzięłam w ostatniej chwili i zadziałał. Spokojnie.

Gość niceolenka
martwi mnie tylko ten śluz.. taki przeźroczysty... ciągnący... czy jezeli kobieta jest w ciąży to on sie pojawia czy wprost przeciwnie.. nie ma go wcale...

w listopadzie urodzilam 2 pierwsze testy robiłam pod koniec lutego i wyszły negatywnie miesiączke dostałam normalnie w marcu była mniej obfita w połowie marca zrobiłam nastęone testy i obydwa nic nie pokazały w kwietniu na początku znowu zrobiłam dwa i były pozytywne lekarz stwierdził że testy wcześniej nic nie pokazały bo organizm nie wytworzył odpowiedniej ilości hormonów a to już był 2 miesiąc