Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olinek466

bardziej skomplikowane

Polecane posty

Dexter może być:D Olinek---->Pisałaś, że wciąż kochasz tę miłość życia. Może warto powalczyć zanim pójdziesz dalej? Co do tej odpowiedzialności...Życie różnie się układa, łatwo mówić pewne rzeczy a później jest jak jest, niestety:O

Gość żałosne na maxa
wszystkie tak piszą że to jest bardziej skomplikowane --- a dla mnie sprawa jest prosta jesteście tępe i same sobie winne... jeżeli w grę wchodzą również dzieci to jak można lecieć za jakimś tam podrywem serca na oślep? jak czytam że to była miłość życia to mi się niedobrze robi - w dzisiejszych czasach trzeba najpierw myśleć a później działać

Gość olinek466
mnie, niestety dziecinstwo tego nie nauczylo...i teraz tkwie w tym gownie...z jednej strony ta cholerna mlosc, z drugiej...wiem, ze nic z tego nie bedzie. jestem z tych, co potrzebuja slyszec i czuc

Gość maria_magdalena
Przykro mi to mowic ale kobiety potrafia byc bardzo bezwgledne w uczuciach. Facet nawet jak zdradza to przynajmniej stara sie utrzymac rodzine, robi to po bokach. kobiecie jak jakis gach zawroci w glowie to nie wazne ze mezatka, dzieciata. zostawia wszystko i leci za nim az sie kurzy.

Gość oferma
"jeżeli w grę wchodzą również dzieci to jak można lecieć za jakimś tam podrywem serca na oślep? " za jakim "porywem serca", człowieku. raczej "porywem cipska", że się tak wulgarnie wyrażę. ja nie wiem, jak facet okaże się świnią i zdradzi żonę z jakimś lachonem to nikt nie ma złudzeń dlaczego. spodobała mu się i siła perswazji fiuta była większa niż czegokolwiek innego. a jak to samo zrobi baba to mamy od razu do czynienia z "porywami serca" i "miłością życia". no ludzie, pleaseeeee

Gość oj oj olinek
przkro mi olinek ale niestety naiwna bylas powiem ci to, co mowi mi maz, gdy mam dola i czuje sie fatalnie (bo e efekci to on jest wtedy prz mnie) "to nie bedzie trwalo zawsze, to jest tylko chwilowe" u cibie ta chwila potrwa pewnie dluzej, ale kiedys na pewno minie

Ja byłam w zupełnie innej sytuacji... Nie oceniam nikogo, może autorka postąpiła lekkomyślnie, ale z drugiej strony miała ranić męża udając przykładną, kochającą żonę? Szkoda, że na tym wszystkim co robimy my dorośli najbardziej cierpią dzieci:O Olinek---->A może spróbuj trochę przystopować i zastanowić się czego naprawdę chcesz, kogo szukasz itd...

Gość żałosne na maxa
oferma - kobiety to bardzo kochliwe istoty, nie wszystkie myślą kroczem lubią jak im stale ktoś dogadza i je wychwala, na to się łapią najczęściej nie chcę tu oskarżać autorki o najgorsze bo jej nie znam ale rzucać wszystko dla jakiegoś obcego typa ? może faktycznie nie kocha męża, ale do tego trzeba rozwagi i wypada pomyśleć o dziecku

Gość olinek466
dziekuje kurwa bardzo wszystkim, ktorzy maja tak proste odpowiedzi na wszystko! szczerze zadroszcze, bo dla mnie to jest troche bardziej skomplikowane. ja naprawde kocham tego fiuta, mimo tego ze jest jaki jest, a nie za cos. i nie zaluje, ze zostawilam meza. moje dziecko ma z nim super kontakt i z tego sie ciesze. a swedzialo mnie w sercu a nie w cipce!

Gość żałosne na maxa
znam taką jedną nieszczęsną która się zakochała i uciekła do kochanka z dwójką małych dzieci - bo mąż według niej nie był taki idealny jak ten nowy sielanka trwała dwa miesiące - kochanek puścił ją bokiem, bo mu obce bachory przeszkadzały teraz wróciła do matki, a mąż nie chce jej znać - na szczęście o dzieci dba i wspiera finansowo

Gość oferma
bo życie jest proste, jak powiedział kapral wiaderny, żony są w domu a kurwy za płotem :D

Gość olinek466
poprostu mnie zatkalo...ale coz, moze i macie racje:jestem kurwa? bo co ? bo pokochalam czlowieka, ktoremu znudzilo sie domowe zycie i woli prace na drugim koncu po;ski????????????????????????

Gość
pinkyyy => żadnego ranienia by nie było jakby za niego nie wychodziła.

Gość żałosne na maxa
no to sobie kochaj w samotności i nie zawracaj nam gitary

Gość spodziewalas sie poklasku
Zycie jest proste tylko ludzie lubia sobie je utrudniac a potem narzekac ze trudne. Droga autorko jesli nie kochalas meza trzeba bylo nie wychodzic za niego za maz a nie wychodzic z musu lub bo inne kolezanki tez wychodzily. A skoro juz sie wyszlo to trzeba dochowac tego co sie przysieglo a nie uciekac za pierwszym lepszym jeszcze majac do tego male dziecko. Dobrze tu ktos zauwazyl. Jak facet zdradza to sie przyznaje szczerze ze ponioslo go fizycznie, kobieta zas nie. Ukrywa to za zaslonami "porywow serca" rodem z jakis glupawych seriali. No i niestety z glupote sie placi.

Gość
olinek466 => sory za bezpośredniość, ale cudze dzieci to nie rodzina, odbita baba to nie materiał na żonę. A razem to żaden dom i żadne domowe zycie. Zamoczył i pokicał dalej.

Gość oferma
"bo pokochalam czlowieka, ktoremu znudzilo sie domowe zycie i woli prace na drugim koncu po;ski????????????????????????" tak jest, dokładnie z tego powodu - chęci podróżowania :D jak ja kocham ten portal, co dzień lepszy ubaw.

Gość oj oj olinek
nie macie racji na ogół jest tak: mezczyzna ma poped fizyczny kobieta ma popęd emocjonalny

Gość spodziewalas sie poklasku
Facet spoecjalnie wzial se mezatka bo chcial sobie pobaraszkowac bez sobowiazan. A jej sie w glowie uroilo ze ja kocha. A on jak uslyszal ze ze chce go wrobic w dom i tatusiowanie obcemu dzieciakowi wzial manatki, nogi za pas i uciekl na drugi koniec polski tlumaczac sie praca.

Gość oferma
i co z tego wynika? że jak kobieta nie kontroluje swoich popędów to jest lepsza i szlachetniejsza od faceta który też tego nie potrafi? bo ona "kocha"? żartujesz sobie ze mnie, prawda ;)

Gość żałosne na maxa
może nie uciekł tylko on już dawno wiedział że wyjedzie - więc skorzystał okazja była wyśmienita

Gość oj oj olinek
do oferma facet zdradzi-wiadomo, popęd kobieta zradzi-kurwa

Gość o matko no...
marzenia sie nie spelniaja... chyba ze w filmie czy jakiejs bajce... powiem tyle - najwyzszy czas dorosnac po prostu

Gość olinek466
gratuluje wszystkim, ktorzy potrafia tak szybko i dobitnie ocenic czlowieka....

Gość
oj oj olinek => wiesz wiele kobiet tak uzasadnia chodzenie na boki, lub wykrzykuje to w złości, kiedy facet jej nie chce bo ma więcej niż 20 kresek na ścianie. Słaby argument w dyskusji :P

Gość oferma
no to w obu wypadkach jest popęd. i w obu wypadkach zachowanie godne psa a nie człowieka. bo człowiek od zwierząt różni się m. in. tym że potrafi kontrolować swoje popędy. po prostu z jakichś tam powodów społeczeństwo nie wykształciło tak ładnego i zgrabnego określenia faceta jak kurwa. wszelkie próby montowania czegoś podobnego kończą się żałośnie.

Gość
olinek466 => cóz, jak mawia wasze pismo, "po owocach ich poznacie..."

Gość olinek466
milych snow wszystkim, ja na pewno bede o was snic....

Gość
Koszmary? Źle Ci nie życzę. My tu poprostu odzieramy cię ze złudzeń, i zakłamania. Wydoroślej po prostu.