Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaajjjttt

Jaki pilnik do spilowania tipsow zelowych??

Polecane posty

Gość aaajjjttt

chodzi mi o ziarnistosc, jaka najlepsza?? prosze o szybko odpowiedz, i dziekuje wszystkim z gory!!:)

Taki niby papierowy, ale dość gruby i z wierzchu mineralny. Najlepiej jak z jednej strony ma wieksze ziarenka, a z drugiej mniejsze takie do wygładzenia. Fajna jest też kostka, taka biała. Miłego piłowania;)

Gość aaajjjttt
dziekuje bardzo,. mam nadzieje ze pilowanie pojdzie sprawnie: nie jestem zadna stylistka, ale no musze jak najszybciej zdjac swoje... pierwsze w zyciu;) chce dac odetchnac swoim naturalnym pazurkom... hmm.... gradacja 100/180 po drugiej stronie uwazasz ze bezie dobry??

Gość a nie za gruby

Gość bubun
ja mam szklany i nie mam problemów z przypiłowaniem tipsa

dobry będzie!!! jak dopiłujesz się do tipsa to wlej do kieliszka zwykły zmywacz do paznokci i mocz każdy pazurek i piłuj. Tips będzie się zmiękczał i będziesz widzieć ile go jeszcze zostało w ten sposób nie spiłujesz swoich paznokci.

Gość aaajjjttt
dziekuje bardzo:):):):) w takim razie jutro biegne po pilnik 100/180.. :) i zaczynam"zabawe";p

Gość maria marczyk
Ja mam zwyczajny pilnik na gąbce od New Nails. Świetny to niwelowania rys na akrylach, fajnie dopasowuje się do powierzchni paznokcia. Kolejny plus to cena... płacę za niego całe 3 zety. Kiedy robię zamówienie, to od razu kupuję 5 lat, ale to raczej przy okazji zamawiania innych rzeczy.