Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gozi

proszę o opinie

Polecane posty

Gość Gozi

proszę o opinie: po 6 godzinach od wzięcia pierwszej tabletki anty po 3miesięcznej przerwie, zwymiotowałam. kochałam się z chłopakiem dopiero pierwszego dnia 7dniowej przerwy, podczas której piłam neospazminę, ziołowy preparat uspokajający, bez dziurawca, porównywałam składy. krwawienie z odstawienia było: słabe, jasnoczerwone, przerywane i trwało może 3 dni. ósmego dnia wzięłam pierwszą tabletkę z kolejnego opakowania. martwię sie tym okresem: może zwiastować ciążę? pozdrawiam i z góry dziękuję.

nie rozumem \"kochałam się z chłopakiem dopiero pierwszego dnia 7dniowej przerwy\" przeciez napisalas ze wzielas pierwsza tabletke po 3 miesiecznej przerwie. Jesli to juz jest drugie opakowanie wystapilo krwaiwnie z odstawienia czesto zdarza sie tak, ze po przerwie w stosowaniu tabletek jest slabsze i zupelnie inne niz wczesniej. Nie martwiłabym sie ze jestes.

Gość Gozi
"kochałam się z chłopakiem dopiero pierwszego dnia 7dniowej przerwy" chodzi mi o to, że przez czas brania pierwszego opakowania tabletek nie współżyłam. skończyłam pierwsze opakowanie, zaczęła sie 7dniowa przerwa i dopiero wtedy podjęłam współżycie. wyjechałam i nie widzieliśmy się z chłopakiem przez miesiąc. dziękuję za wypowiedź i liczę na następne.

Gość Gozi
brałam tabletki wcześniej: przez rok, zrobiłam przerwę na 3 miesiące. takie dziwne krwawienie z odstawienia pojawiło się po pierwszym opakowaniu po tej 3miesięcznej przerwie. obecnie jestem w trakcie brania drugiego opakowania. proszę o opinie...