fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 super:/ biore tabsy juz poltora roku i teraz moj nastroj zmienia sie co minute jest wszystko fajnie, jestem wesola i nagle mi sie ryczec chce i rycze pozniej wszystko ladnie i znowu mi sie ryczec chce:( rozmawialam z mama i tata, mowili zeby isc do lekarza, moze to nerwica, albo niech mi jakies tabletki przepisze na \'\'unormowanie\'\' nastroju czy to mozliwe ze od tabletek tak mi sie nastroj co chwile zmienia? biore je od poltora roku i dopiero teraz tak mam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 no kurde prosze pomozcie bo nie wiem co robic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do książek dziewczyno Napisano Luty 17, 2008 Dziecko, tak to jest jak się za wcześnie zabiera za życie dorosłych. A rodzice wiedzą, że bierzesz piguły??? Oczywiście, że to mogą byc także skutki tabsów, w końcu tabsy symulują w twoim organizmie ciążę, a w ciąży miewa się zmienne nastroje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajajaajaja Napisano Luty 17, 2008 ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferry 0 Napisano Luty 17, 2008 fajna, niepotrzebnie bierzesz, skoro rzadko się z chłopakiem widujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 tak rodzice wiedza i nie maja nic przeciwko topik dotyczy czegos innego wiem ze niepotrzebnie biore bo sie z nim raz w miesiacu widuje dlatego chce od jutro przestac je brac ale nie wiem czy w polowie opakowania moge przestac mam 18lat takie cos zaczelo sie moze z poltora tygodnia temu koszmar, jest fajnie i super a pozniej tylko placz a najgorsze ze mi to serce tak pracuje:( czuje tak jakby ktos mi serce zaciskal:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferry 0 Napisano Luty 17, 2008 skończ opakowanie, bo zaraz dostaniesz krwawienie z odstawienia, a później może być cyrk (ja tak miałam) z czekaniem na okres i schizowaniem nt. nieistniejącej ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 jutro na wszelki wypadek ide kupic rano test do apteki bo mozliwe ze to ciaza, bo okres byl taki jakis nijaki, jakos tak malo go bylo nastroj mi sie co chwile zmienia siku mi sie czesciej chce i nawet nie musze duzych ilosci wody pic nie wiem moze to nie ejst ciaza ale na wszelki wypadek ''sprawdze'':) wlasnie boje sie tego ze moze sie troszke pogorszyc:( kurde wolalabym teraz przestac a i tak test bym zrobila to bym sie nie denerwowala ze nie mam okresu tak mysle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferry 0 Napisano Luty 17, 2008 zmienny nastrój to możesz mieć nawet od pogody, serio ja jak sobie pomyslę, ze jutro szkoła, to też mam zmienny nastrój :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 ale nie da rady bo tu u mnie to sloneczko caly czas swieci, ptaszki spiewaja, po prostu wiosna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrząc na twoje zdjęcie Napisano Luty 17, 2008 zastanawiam się jak to możliwe że takie brzydactwo ma chłopaka :O Chyba tak samo "atrakcyjnego" jak ty :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 a nie wie moze ktos ile kosztuje test w niemczech?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 no pomaranczo przebrzydla wal mi komplementy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferry 0 Napisano Luty 17, 2008 ja rok temu miałam szczególnie cięzkie przesilenie wiosenne, koszmar, i dokładnie to samo powiedziałam lekarzowi: to niemożliwe, na wiosnę ludzie muszą czuć się lepiej! optymizm, słońce! powiedział, że często bywa odwrotnie nie szukaj przyczyn, tylko przemęcz się do końca opakowania i odstaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 do lekarza to moge isc dopiero okolo 26.lutego:( no musze sie pomeczyc:( ja tak nigdy nie mialam, jak wiosna i lato przychodzily to elegancko bylo, wesola bylam, itp chociaz nawet jak podoga nie dopisywala a teraz? slonce swieci, ptaszki cwierkaja a ja siedze i rycze:( nie mam zadnych stresow wiec nie wiem czemu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady gggg 0 Napisano Luty 17, 2008 nie sadze zeby to bylo do tabletek, ja tez biore kolo 1,5 roku i sadze ze gdybym miala miec po nich podly nastroj to ciagle bym go miala.. tak wiec jak ktos tu wczesniej rzekl to pogoda lub blizej nieokreslone przyczyny powoduja zmiennosci nastroju, ja akurat tez to przechodze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Luty 17, 2008 "Oto" pisze sie łącznie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 ale mnie to nigdy nie bralo na jesien jakos tez sie nigdy nie smuce, w ogole wesola generalnie ejstem a tu takie cos:( tylko troche dziwne zeby non stop miec takie napady placzu:( i to z byle gownianego powodu:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobre rady Noir 0 Napisano Luty 17, 2008 Z kazdym rokiem bedziesz sie zmieniac. Nie polecam brania tabletek w takim wieku. Teraz przezywasz prawdziwa burze hormonalna a Ty ja zaburzasz przez dostarczanie organizmowi codziennie tej samej dawki hormonow. Do 25 roku zycia ciagle beda zachodzily zmiany w Twoim organizmie. Czy zauawzylas ze kobiey po 30 nie pisuja na forach nie zadaj pytan dot tabletek? Bo nie maja takich poblemow wiedza czego sie spodziewac a jesli zle sie cuja to je odstawiaja. A mlode kobietki to za wszelka cene chca je brac. Tabletki wplywaja na nastroj i jeli kiedys bylo wszystko dobrze a teraz nie to oznacza, ze organizm sie zmienia. Odstaw tabletki, zrob przerwe ocywiscie po skonczeniu opakowania i zobacz cy Tobie prejdzie. Tabletki powinny wplywac na wyrownanie takich hustawek nastroju. Druga sprwa w tak wczesnym wieku brania tbleek gdy wszystko sie zmienia mozes byc zabezpieczona po 2 latach dochodzi do zmian w organizmie i pomimo brania tabletek nie zabezpiczja Cie. Lepiej brac je w momencie osiagniecia dojrzalosci. To co napisalam nie jest regula ale sie zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 dziekuje za ta rade:) masz racje, jestem w mlodym wieku ale nie bardzo chce sie gumka zabezpieczac bo wiadomo mniej chronia:( zrezygnuje z tabletek przynajmniej do czerwca:) zobaczymy czy sie poprawi czy nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna madchen 1 Napisano Luty 17, 2008 dobra ja lece spac dziekuje za rady dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach