Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady_A

Włoski na rekach po depilacji woskiem, pilne, naglące. A ja zdesperowana.

Polecane posty

Gość Lady_A

Wiem, że tematy o depilacji rąk już były, ale nie znalazłam na żadnym z nich odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie, otóż: kiedy byłam młoda i głupia, ogoliłam sobie ręce (a jestem brunetką). Po pewnym czasie zdecydowałam, że tak nie chcę, włoski odrosły no i...właśnie ;/ męczę się z nimi, mam hopla na tym punkcie. Myślałam, żeby odwiedzić kosmetyczkę i zrobić sobie woskowanie, tylko że zależało by mi na tym, żeby nie robić tego cały czas: chciałabym potem, żeby włoski odrosły, tylko żeby były słabsze i żeby było ich mniej...czy to możliwe w ogóle? No i właśnie: czy po depilacji woskiem rzeczywiście takie będą? Bo nie chciałabym się pakować w depilowanie ich do końca życia... Chciałabym wywoskować parę razy i potem żeby były cieńsze i znośne..już bez depilowania. co myślicie dziewczyny, bo ja już biegam w kółko i nie wiem :|

Gość polecam jak najbardziej
po woskowaniu wloski staja sie slabsze i mniej ich rosnie kila zabiegow depilacji i bedzie ok..

Gość Lady_A
Bardzo dziękuję za tak szybką odpowiedź...:) Przyznam, że wolałam zapytać tutaj, niż iść i pytać o to kosmetyczki...stanowczo to głupie, no ale kto sobie goli maszynką włosy na rękach...:| wstyd mi było się przyznać...bll... ale fajnie, czekam na dalsze opinie i coraz bardziej się przekonuję..:)

Gość Lady_A
aa... no i jeszcze jedno czy po depilacji woskiem wyrastają takie ostre, kłujące włoski...?

Gość ah te ......
czy po wosku wrastają włoski tak samo jak po depilatorze? cj? bo teoretycznie to wosk powinien wyrywać je dokładniej i lepiej niż depilator...