Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miksa

CZY TO ZAPOWIEDZ PRZYSZŁEGO NIEUDANEGO SEKSU?? POMOCYY

Polecane posty

witam, pisze na tym forum bo w sumie chcialabym sie poradzic. jestem z facetem od 4 miesiecy i jeszcze nie spalismy ze soba. lecz staramy sie w pewien sposob dazyc do tej sfery , piescimy sie itp. i tu sie zaczyna moj problem. on kompletnie nie umie mnie podniecic.!! od 4 miecow jak z nim jestem ani razu nie dostalam ograzmu, wszystko to jest udawane przede mnie. nie wiem co jets ze mna nie tak , moze to tkwi problem we mnie , moze nie umim sie odprezyc. doradzcie

Gość taka jedna........
a jak ty to czujesz? uważasz, że to co robi robi dobrze? z doświadczenia wiem, że jak początek jest kiepski to później wcale nie będzie lepiej. Jeśli facet np. kiepsko się całuje to nie warto iść dalej bo tylko się rozczarować można.

Gość taka jedna........
dlatego współżyję tylko z moim miniaturowym sznaucerem Pikusiem.

no wlasnie całuje geniialnie, sprawia mi tym satysfakcje. ogolnie to jest juz najarany jak pies caly czas chce sie do mnie dobierac. i nie ukrywam mu ze daje sie. ale zupelnie nie wiem co jest grane, nieraz az mnie irytuje bo probuje mnie pobudzic a ja nic

no sorry, ale czego Ty od niego oczekujesz?? chcesz zeby cytał w Twoich myslach?? skoro udajesz ze wszystko jest ok, nic mu nie powiedz to normalne ze nic sie nie zmieni, jak masz jakikolwiek problem z seksem to pierwsze co rób to rozmowa z facetem bo nic z tego nie bedzie... tylko delikatnie!!

Gość freyka
Moze sprrubuj któregoś razu pokierowac jego dłońmi, lub poprostu zastanow sie sama co jest według ciebei nie tak.. gdzie dotyka cie zbyt mocno, alkbo zbyt delikatnie, mzoe powinien zrobic cos zupełnie inaczej, albo moe chcesz czegos do czego on narazie sie nie posunoł... jest jedno idealne wyjscie POROZMAWIAJ Z NIM :)

23 lata? nie kapuje twojego zniesmaczenia, to ze jestem z facetem dopiero 4 miechy nie oznacza ze zaraz musze mu wskakiwac do wyra

miksa ma rację... nie ma żadnej reguły która by mówiła że trzeba się z tym spieszyć. właśnie piękniejsze są związki, w których nic nie przychodzi od razu, takie odkrywanie siebie nawzajem...

Gość Erwina fridro
Co to jest orgasm?