Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posejdon

Problemy w małżeństwie.

Polecane posty

Gość
nefrytowakotka => Grube :D Co prawda w czasach w akademiku ukułem powiedzenie "Czlowiek jest naprawdę głodny dopiero wtedy gdy patrzy na wspóllokatora jak na mięcho", ale o tym bym akurat nie pomyślał. Za to o rozwiązaniu ze Snatch'a jak najbardziej ^^ Zosia Samosia 25 => o tak jeżdzić na jednokołowym rowerku i żonglować piłami motorowymi, aby zabawić carycę :o

Apostole - wiesz dlaczego mili i sympatyczni mogą liczyć na kobiety po przejściach? Bo mili i sympatyczni mają niski poziom testosteronu i są kiepskimi reproduktorami. Prawdziwy buhaj zarodowy jest szorstki, pewny siebie i bezczelny. I kobiety takich uwielbiają.

podsumowując, facet powinien zarobić na życie (bo z trzech godzin nauczania początkowego nie da sie utrzymać), po powrocie z racy posprzatać, ugotować, zająć się dzieckiem, żeby nie przeszkadzało mamie w buszowaniu po necie i do tego jeszcze wymyślać działalność rozrywkową (w ograniczonym zakresie, bo jak się karmi piersią, to jest problem z wyjściem z domu)? A potem powinien do tego jeszcze nie domagać się cudów, czyli seksu. Cholera, że ja ileś tam lat temu na to nie wpadłam...

Gość
Wiem ;) :D Tu bym Ci opowiedział pewien dowcip z dwoma kciukami, jednym okiem i językiem, ale pointa wymaga pantomimy :P

Gość
kyyrene => a widzisz? Kafeteria kopalnią pomysłów :P

"świat nie jest, świat sie zawsze zaczyna"....na przyszłość będę mądrzejsza :P

Życie : w Twoim nie wiem, ale może jakbym to ja właziła jemu na głowę, a nie pozwoliła wejść na głowę sobie, to by było inaczej? Hmmm....chyba i tak by trzasnęło, i tak, może tylko troche szybciej.