Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizyta

Pierwszy raz u weterynarza

Polecane posty

Gość wizyta

Wchodzę do lecznicy... no i co dalej? Pytam w recepcji o możliwość przyjęcia? Mówię z jakim zwierzakiem i dlaczego przyszłam? Zakładają kartę? Jakie informacje powinnam podać?

Gość łee
wchodzisz i mówisz po co przyszłaś o reszte sie nie martw

u mojego weterynarza jak przychodzisz to najpierw jest poczekalnia i jedyne drzwi do gabinetu czekasz w kolejce wchodzisz i tam ci weterynarz zaklada karte mowisz po prostu po co przyszlas, z czym masz problem:) nie boj sie bo jak nie wiesz co tam robic, czy od razu do rejstracji czy cos to zawsze mozezs spytac ludzi ktorzy czekaja w srodku:)

Gość wizyta
Dzięki, trochę sie denerwuję, bo to jednak nic miłego...

moj piesek byl na pobieraniu krwi kilka razy, na wszczepieniu cipu (nie wiem czy dobrze napisalam), kilka razy mial szczepionki wiem ze moze ybc cos gorszego ale strasznie to wyglada jak weterynarz wkuwa igle pieskowi a on sie wyrywa:( pozniej zawsze go boli to miejsce przez 2 dni:(

Gość huh
do fajna madchen - Twojemu psu cipe wszczepiali.... oł fak, to niezła jesteś hardkorówa!pewnie sie możesz paróweczkami barry'ego kenta zabawiać - tzn. ta ostatnią która została!

Gość dgshds
Nie cipe tylko czip (chip). To taki nowy sposób znakowania zwierząt.

Gość huh
aha, sorry, przepraszam, nie wiedziałam i na dodatek si e rozmarzyłam, przepraszam.... :-/