Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze materialistek

dlaczego dla kobiet tak bardzo liczy sie kasa ?

Polecane posty

le ty mas nierowno pod sufitem idioto!! alez bije od ciebie jad,jestes jakis nienormalny! nie jestem zadna gowniara,potrafie zarabiac o wiele wieksze pieniadze niz Ty!!!!!!i wiesz co-wole sama wychowywac dziecko niz zeby mialo miec takiego ojca jak ty!!!1

i nie mow ze moj facet przejrzy na oczy bo zalosmy jestes,nie znasz mnie wiec nie masz prawa sie do mnie czepiac-nie wiesz kim jestem i kim bede-a moze nie chce zadnego faceta i bede sama wychowywac dziecko?

to pozostałośc czasów pierwotnych ludzi - silny mężczyzna lepiej zapolował i dzieci mogły przetrwać, teraz to zależy od kobiety, na szczęscie możemy już sobie poradzić same, ale rzadko kobieta radząca sobie dobrze będzie chciała utrzymywać swojego partnera, a to pewnie dlatego, ze jak wyżej :-)

autor topiku pokazal wlasnie ze to dla niego kasa jest najwazniejsza i sam jest pieprzonym materialista! no jak on-on ksiaze mialby jeszcze rodzine utrzymywac?-no zadatek na zigolaka!! tylko zeby byc zigolakiem to trzeba nie tylko miec ladne cialo ale i troche inteligencji i rozumu,a z tym juz gorzej-nawet na zigolaka trzeba sie nadawac