Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandra0000001

harmonet-brał ktoś?

Polecane posty

Gość kasandra0000001

Ostatnio przepisał mi lekarz tabletki anty.. harmonet... zamiast Cilestu. brał ktoś Harmonet? jakie macie dziewczyny doświadczenie z tymi tabletkami? było wszystko ok?

każdy inaczej reaguje na tabletki. nie sugeruj się zatem wypowiedziami na forum. ja je brałam - libido -1 (jedyne tabletki, po których zmniejszyło mi się), spuchnięte żyły, kłucie w klatce, drętwienie lewej ręki, osłabienie - ogólnie dla mnie do d...

Gość Karoolka
Hej ja je kiedyś brałam i szczerze mówiąc nie polecam bo dość mi się przytyło a teraz nawet zżucić nie mogłam. Ale wszystko zależy od kobiety jeśli lekarz zrobił Ci badania chormonalne to wszystko może być w porządku.

Gość kasandra0000001
hmm... a mi wlasnie lekarz powiedzial ze po nim kobiety chudna... :-( kurcze ... bo ja po Cilescie niezle poszlam z waga w gore i nie moge zrzucic...i nadal tyje... teraz po skoczeniu tego opakowania mam zaczac ten harmonet... wlasnie dlatego zeby nie tyc... a znacie jakies tabletki po ktorych sie nie tyje? albo nawet chudnie?

Gość kropelka jaśminu
ja brałam, zero nadwagi, nawet 1 kg nie przytyłam, innych dolegliwości brak...libido prawie 0 ale nie wiem czy to wina tabl., ja tak już chyba miałam( zły partner ;) )

Gość kasandra0000001
o przynajmniej jedna wypowiedz ze sie nie przytylo. jak dobrze. a z tym libido to faktycznie moze byc tez wina tabletek.. u mnie w sumie po cilescie tez ciezko bylo...

Gość kuciapa stara
napewno sie nie chudnie po Harmonecie, mam kolezanke ktora to bierze i za kazdym razem kiedy ja widze jest coraz grubsza!

Gość Dyniaaaaa
Ja chudnę, ale może tylko dlatego, że wcześniej nastawiłam się na to, że istnieje ryzyko przytycia i dlatego się pilnuję :P I mam inne, dosyć głupie pytanie: Zawsze kupowałam w jednej aptece Harmonet i to były niebieskie opakowania, a sam lek produkowany był w Austrii. Ostatnio jednak zakupiłam Harmonet w innej aptece i moje podejrzenie wzbudziło inne opakowanie, takie biało-czerwone z czarnym napisem, wieje od tego, że tak powiem, komuną :P. I ten lek produkowany jest juz w Portugalii. Zorientowalam sie wśród znajomych i stwierdziły, ze nigdy nie spotkały się z innym Harmonetem niż tym niebieskim austriackim. Ale może dzieje sie tak tylko u mnie w mieście, a może Wy tutaj, na forum ekhem ogólnopolskim powiecie mi, czy miałyście do czynienia również z tym portugalskim...

Gość Dyniaaaaa
Co do samego Harmonetu i skutków ubocznych: Piersi nie urosły ale to podobno często się zdarza. Czuje drętwienie kończyn, ale tylko przed okresem. Może siadł trochę nastrój ale może to być równie dobrze spowodowane zimą. Libido rzekłabym, że nawet większe :P

no ja harmonet odstawiłam bo w ciągu 2 cykli moja waga zwiększyła się o 10 kg ;[

Gość też brałam
ponad 3 lata i wszystko bylo ok, nawet schudlam z 3 kilo, libido sie zwiekszylo :) nic mnie nie bolalo bylam zadowolona pozniej przerzycialam sie na plastry i to byla porazka, przytylam, i jakos tak marnie sie czulam a jesli chodzi o to inne opakowanie, to sie nie martw to jest to samo tylko tansze ale zanim w aptece ci to sprzedadza powinni zapytac ze mna tak bylo...

Gość rebeka1234
bralam harmonet przez rk i w ciagu tego czasu przytylam 15kg strasznie to wspomin co do dolegliwosci to raczej nie bylo tylko czasem czulam sie strasznie senna:)

ja brałam harmonet kiedys, dość dawno, mialam chyba 17-18 lat wtedy, dla mnie był bardzo dobry, nie przytyłam, zadnych skutkow ubocznych nie bylo, cera IDEALNA a mam zazwyczaj problemy, tylko humorki byly różne, ale moze to nie wina tabletek tylko faceta??? trudno ocenic... a no i po odstawieniu cycuszki zmalały i nie urosly do tej pory.... :( mi lekarka mowila ze to nie od tabletek sie tyje... tylko wtedy po postu jest wiekszy apetyt i wiecej sie je:P sama tabletka nam nie dopawi kilku kg :P

Gość odradzam
to były moje pierwsze tabletki i do dzisiaj je wspominam. źle. przede wszystkim roztyłam się strasznie i do dziś od paru lat nie mogę wrócić do tamtej sylwetki. co do nastrojów to miałam takie, że mnie na wspomnienie przerażenie bierze. ryczałam z byle powodu. to fakt, że każdy reaguje inaczej. może wypróbuj yasmin lub yasminelle (mniejsza dawka estrogenów). charakteryzują się tym, że nie zatrzymują wody w organiźmie. ja schudlam pare kilo w skali roku.

zalamujecie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tabletki dzialaja inaczej na kazda z nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!