Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

zielono偶贸艂te oczka

idzie migrena...o matko...

Polecane posty

podobno tylko hrabiostwo ma migren臋, a nas zwyk艂ych ludzi tylko 艂eb napier...... tak czy inaczej, dzisiaj b臋d臋 umiera艂a...czy kto艣 z was te偶 wczesniej czuje ze zbliza si臋 ten cholerny b贸l?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Spokojnie,nie jeste艣 sama.Te偶 mam migreny od czasu do czasu.Wsp贸艂czuje Ci z ca艂ego serca,trzymam za r臋k臋 a drug膮 kciuk zaciskam,偶eby szybko Ci przesz艂o.ten b贸l to chyba najgorsze,co mo偶e by膰.Nie wiem jakie s膮 twoje,moim towarzysz tzw.aura.Ju偶 na sam膮 my艣l o migrenie sk贸ra mi cierpnie.Trzymaj si臋 dzielnie!

Udost臋pnij ten post

w sumie to migreny nie mam zdiagnozowanej ale wiem ze to to:o jak juz b贸l dochodzi do szczytu mam md艂osci nie mog臋 sie poruszyc bo g艂ow臋 mi rozsadza...bior臋 wtedy 4-6 ketonali zimny ok艂ad na g艂ow臋 i lulu... musze i艣膰 wreszcie do lekarza...

Udost臋pnij ten post

Oby艣 trafi艂a na konkretnego neurologa,kt贸ry zna si臋 na migrenach.Ja pochodz臋 z ma艂ego miasta,wi臋c jak posz艂am do lekarki,to mnie jakby to powiedzie膰......odprawi艂a z niczym.Dopiero druga co艣 pr贸bowa艂a ruszy膰 temat,ale te偶 nie do ko艅ca si臋 uda艂o.....:) No c贸偶,pozostaje mi m臋czy膰 si臋 tak,bo 偶adne lekarstwa nie pomagaj膮.Pr贸bowa艂am ju偶 du偶o r贸偶nych 艣rodk贸w a i tak przechodzi tylko wtedy,jak zas艂onie rolety i po prostu si臋 wy艣pi臋,tylko,偶e to nie zawsze jest mo偶liwe....

Udost臋pnij ten post