Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas tam....

Po czym poznac ze facet kocha???

Polecane posty

Gość jakas tam....

Gość strazak1983
masz watpliwosci? moze porozmawiaj z nim jak cos ci nie leży. Czasem mozna kochac, byc soba a jednak druga strona ma watpliwosci. czasem juz tak jest

Gość playas
a jak mowi ze mu na mnie zalezy i ze mnie uwielbia to znaczy z kocha?

Gość Płatek stokkrotki
Ciężko stwierdzić...mój były zachowywał się tak, że w 100% byłam pewna jego miłości...jakiś czas później stwierdził, że mnie nie kocha...Był dziwny :/ Ogólnie jeżeli dzwoni, chce się z Tobą spotykać, jest czuły i troszczy się o Ciebie...to chyba miłość. Każdy ma do tego inne podejście...mój zachowywał się jak zakochany po uszy, na rękach mnie nosił, opiekował się mną i jak się okazało tak naprawdę nigdy nie kochał...coś mu się tylko wydawało :/

Gość Płatek stokkrotki
Jak mówi, że mu zależy i uwielbia to znaczy, że to jeszcze nie miłość...

Gość jakas tam....
przykre to jest ale czasami faceci udaja zeby dostac to na czym im zalezy czasami i w tym celu mowia kocham dlatego pytam ...i chce wiedziec po czym poznac ze serio kocha? moze ktorys z panow sie wypowie?

Gość Płatek stokkrotki
Jeżeli się stara, jest z Tobą jakiś czas i nie klepie o miłość to chyba nie zależy mu wyłącznie na seksie...

Gość jakas tam....
czyli rozumiem ze jak po krotkim czasie ( np mc) zacznie mowic ze kocha to nie jest to prawdziwe?

Gość keirar5
a co jesli jestto facet ktory nie potrafi okazywac uczuc, jedynie mowi ze mu zalezy....

Gość keirar5
bo znamy sie 3 lata a jestesmy ze soba 2 miesiace on wczesniej mowil ze mnie kocha ale nie wiem czy to prawdziwe , teraz jedynie mowi o uwielbieniu..

Gość Płatek stokkrotki
Były powiedział mi po roku, 2 tygodnie po wyznaniu stwierdził, że jednak nie kocha. Powiem tak...każdy Mężczyzna jest inny, nie mozna wrzucić wszystkich do jednego worka. Jeden duzo mówi, drugi po prostu działa nie wypowiadając słowa "kocham". Rozsądnie byłoby napisać, że to sie czuje, ale kilka razy się na tym przejechałam, więc sama nie wiem. Czas pokaże i czasami nie ma co komplikować sobie życia tego typu mysleniem i ciągłym zastanawianiem się czy kocha lub nie...

Gość Płatek stokkrotki
Niektórzy mówią o uwielbieniu a nie o miłości, bo może się boją...może muszą się upewnić... Mimo wszystko Meżczyzni to dość skomplikowany gatunek ;)

Gość jogurtowawa
po tym ze planuje wspolna przyszlosc......mowi czesto o niej

Bardzo łatwo jest poznać o kolorze stolca. Jeśli jasnobrązowy - kocha, jeśli zielonkawy-lubi, jeśli-żółty zdradza. A jeśli jest niebieski w białe pasy- to na pewno złodziej