Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany23

załamany

Polecane posty

Gość załamany23

jak myslicie dziewczyny czy facet który ma 23 lata i jeszcze nie miał dziewczyny jest skończonym przegrańcem?

Gość keirar5
a czemu nie miales dziewczyny?boisz sie zaangazowac ?

\"jak myslicie dziewczyny czy facet który ma 23 lata i jeszcze nie miał dziewczyny jest skończonym przegrańcem\" taki facet nie jest przegrańcem... Ale Ty jestes :P bo po pierwsze pisujesz na babskim forum a kazdy kto pisuje na babskim forum, jest przegrańcem oraz - masz takie dylematy... wiec jestes podwójnym przegrańcem...

Gość załamany23
od 12 roku zycia uprawiam sex z mężczyznami. ale teraz chciałbym spróbować z kobietą.

Gość załamany23
nie miałem dziewczyny bo nie posiadam umiejetnosci zagadywania do kobiet, czuje sie z tym jak frajer

" na każdego przyjdzie pora" na niektórych przychodzi selera :P a skoro autor uprawiał sex z mężczyznami, to na niego przyszła ogóra :P

Gość zalamany23
to z facetami to nie ja pisalem

Gość załamany23
ale ja juz mam 23 lata, moi rówieśnicy przebierają w kobietach jak chcą a ja do tej pory nic

Gość bert
Uwaga zagadka : Czemu jest więcej facetów po dwudziestce, którzy nigdy nie mieli dziewczyny niż kobiet w tym samym wielu bez doświadczeń z mężczyznami?

no to w takim razie przyjdzie na Ciebie selera.. :P a tak serio - gowno na Ciebie przyjdzie - zanim sie zorientujesz bedzie 35 letnim prawiczkiem, ktory nie nadaje sie do niczego... nie słuchaj jakichs tam dupoletów, że przyjdzie pora na kazdego, ze nie ma sensu na sile szukac bo milosc sama Cie znajdzie itp... bierz dupe w troki i rob cos ze sobą - wyjdź do klubu, pubu, idź na dziwki - dowolnie, ale działaj

a ja myślałam, że to tylko kobiety mierzą swoją wartość "posiadaniem" faceta...:P

Gość załamany23
bert - bo kobietę zawsze poderwie jakis facet, a jak facet nie potrafi zagadac to kobieta raczej nie wykona pierwszego ruchu, dlatego mamy gorzej

Przegranym jest ten dopuścił sąsiada do swojego odbytu albo nie obciagnal mu z polykiem

Gość takamaławalętynka
Rety, czym Ty się martwisz,wiadomo, że mężczyźni "dojrzewają" później ;-) A tak na poważnie, to nie przejmuj się tym , po co być z kimś po to tylko , aby nie być samemu ...ważne jest to, dlaczego z kimś się jest