Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super sonic

Kocham go ale....

Polecane posty

Gość super sonic

ostatnie dwa miesiace sexu sa do bani..... najgorsze, że dawałam mu lekko do zrozumienia w taki sposob zeby go nie urazic ze nie jest zbyt dobrze w tej kwesti ale hmm nic nie dało raz powiedzialam wprost i tez dupa. To wyglada mniej wiecej tak gdy juz dochodzi do zblizenia jest kilka pocałunkow zdejmuje mi bielizne siadam na nim całuje go po szyji i torsie itp. delikatnie sie poruszam on jest mega podniecony obraca mnie konczy po 5 minutach od rozpoczecia i koniec na tym. Kchamy sie od roku bardzo czesto a ja nigdy nie mialam orgazmu ehh orgazmu tak naprawde tylko pare razy byłam maxymalnie podniecona. Ostatnie dwa miesiace sa okrope moglisysmy sie w ogole nie kochac i nie było by dla mnie zadnej róznicy ;/ kiedys było całkiem inaczej...gra wstepna była podstawa a teraz czuje sie jak pojemnik na sperme :/ No w łozku jest totalnym egoistom wczoraj mu to wypomniałam ale spłyneło jak po kaczce :/ nie chce zrywac bo go kocham ale co mam zrobic??? miał ktos tak podonie??

Gość super sonic
prosze o pomoc :(

Gość Skierka
To moze skoro wszystko jest ok.. a włozku cie ignoruje na jais czas daj mu szlaban na siebie ;] a jezeli traktuje cie przedmiotowo i jedynie zaspokaja sie tobą.. to gdzie tu uczucie z jego strony? Pozatym kochana nie martw sie:D wiekzości kobiet lepiej jest z własna dłonią, lub innymi sprzetami niz z ich facetem :)

Gość super sonic
ogolnie sie strasznie pozmieniało mam wrazenie ze my tylko ze soba chodzimy nie ma partnerstwa...popsuło sie miedzy nami własne w ciagu tych dwoch miesiecy, sam stwierdzil ze jest egoistom i powiedzialam mu ze w zwiazku na egoizm nei ma miejsca liczy siepartnerstwo ale mam wrazenie ze to co moweie to jak grochem o sciae:/

Gość super sonic
podnosze

Gość 80 dobrego życia
to seks, może pora zmienić na lepszy model , albo rozejrzeć się za kochankiem

Gość 80 procent

Gość ee tam zaraz lepszy model
po prostu jest wygodny, musisz mu wbic do glowy ze tez maszswoje potrzeby. Niech popracuje na swoja nagrode, moze nawet mu sie to spodoba :D

Gość rozumiem cię
Wiadomo, że to jest wkurwiające jak ty się nastawiasz na maxa a on robi tylko swoje i juz go nie interesujesz .Przyznaje, że to totalny egoizm i głupota ale niestety nie będzie lepiej , nawet jak mu dasz prztyczka w nos i na chwilę sie poprawi, to za kilka dni, miesięcy , będzie to samo a może i gorzej .Na nic sentymenty i uczucia , jak nie ma dobrego seksu, to para szybko przestaje byc parą , bo to jest baza na której buduje się związek---tu przyszłości nie widzę.Dobra rada ,zacznij sie rozglądać za innym facetem.

Gość problemy trzeba rozwiazywac
a nie omijac, bo znow powroca. Zmiana bez walki nie jest dobrym rozwiazaniem.

Gość super sonic
to co radzicie??? tez mam byc egoista??? ukrucić mu czy jak?? jeszcze 2 miesiace temu swiata poza nim nei widzialam a teraz....nie ma dnia zebym nie płakała w nocy leze obok niego i patrze jak spi i rycze...zawsze mowie sobie bede twarda niech spada jak taki jest ale po jakims czasie miekne za bardzo go kocham ale juz nie mam siły tak zyc jesli to sie nie zmini to moj stan psychiczny ulegnie znacznemu pogorszeniu juz jestem psychicznie wykonczona

Może niech ci robi minetke przed sexsem, to mnie zawsze rozgrzewa :) powiedz mu że uwielbiasz jak piesci cię językiem, faceci kochają być chwaleni

Gość super sonic
on nie przepada za sexem oralnym zrobił mi tylko raz minetke i to daawno temu bo powiedzialam zebysmyy sprobowali jak to jest bo nigdy nie probowal a z gory skresla no i potem go juz nie nmawialam bo zmuszac go nie będe nie na tym to polega nie wiem co zrobic bezsensowana sytuacja.

Gość super sonic
heh oczywiscie zostalam sama ....ZAJE...

Gość teriaa
ja mam odwrotnie. moje słońca ciągnie i ciągnie gre wstępną a gdy mi podniecenie opada to chce we mnie wejść:) hehe :) ale i tak jest cudowny:) moze skroc jeszce bardziej wasze zblizenie tak aby nie doszedł do końca i powiedz ze tobie juz wystarczy. albo zastosuj chwilową abstynencje... skoro sex teraz nie jest dla ciebie przyjemnoscia... moze wtedy zrozumie

Gość skierka
Ty nei ebdziesz go namawiac do Orala, ale on na ciebie moze miec wyłozone..? Bierz sie w garśc, i mow mu czego chcesz! obudx go.. neich patrzy jak płaczesz! niech wkoncu do niego dotrze ze cie krzywdzi ta obojętnoscia.. albo faktycznie.. znajdź sobie kogoś na boku na jakiś czas... wtedy łatwiej będzie ci odwzajemnic jego obojetnosc.. mzoe wtedy zmięknie.. Albo wogóle go odstaw ;]

Gość super sonic
dzieki dziewczynki za raady :*