Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tipi

przesunąć okres

Polecane posty

Czy da się przesunąć termin okresu w przypadku gdy nie biorę tabletek? Akurat wypada mi w czasie kiedy będę na wyjeździe i szczerze mówiąc bardzo mi to nie na rękę :( uroki kobiecości...

Gość kwa-kwa
szukam... --> czy kiedys juz zastosowalas taki zastrzyk? rozumiem, ze ta usluga tylko u ginekologa? ile to kosztuje?

w sumie pierwsze słyszę o zastrzyku. Dołączam do pytania wyżej :)

Ja ostatnio miałam taki problem i wyczytałam gdzieś, że witamina c wstrzymuje...Nie jest szkodliwa i brałam po 3 tabletki rano i wieczór od 2 dni przed wyjazdem i faktycznie nie miała, al nie wiem czy to witamina, czy to mój nieregularny czasami organizm:-)Bałam się, że w górach, gdzie inne powietrze i ruch, to mi i tak przyjdzie, ale nic. I nawet brzydkich upławów nie miałam. Brałam tą witaminę 5 dni, a potem jeszcze dwa nic nie miałam, a potem normalnie. W sumie 4 dni przesunęłam, ale tak jak mówię, na 100% to nie wiem.

no ja własnie też w góry jadę i zwykle jeśli wypadał mi taki wyjazd to okres się przesuwał, tylko, że czasem był szybciej, a czasem się spóźniał. Moze witamina C nie powinna zaszkodzić? dziękuje za odzew :)