Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buchaj1

Kobiece nogi

Polecane posty

Gość Mobilny
Ja kocham posuwac swoja partnerke od tyłu na stojaca, znaczy sie niewsadzajac swojego czlonka lecz pocierajac go pod jej cipka miedzy nogami ummm robimy tak czesto w biurze.

Gość max kolanko
uwielbiam ocierać się o kobiece kolana,szczególnie kiedy są ubrane w rajstopy i ułożone noga na nogę no i w szpilkach.Spuścić sie na kolana ,poprostu odlot .

Gość XL chętny na ...
Ciekawy temat i muszę coś swojego dołożyć.Więc : nogi i w dodatku ozdobione pończochami nylonowymi to już prawie odlot.Moja kobieta ubiera je prawie codziennie.Wystarczy,że zakłada nogę na nogę i słychać ten cudowny szelest,mam dość.Mój sprzęt na ten dźwięk nabrzmiewa na maxa.Siedzi lub się kładzie na tapczanie i zaczyna koncert,wie,że mnie to kure...sko kręci.Często nie ubiera majtek i widać co nieco.Zaczyna się masować i ja też.Kilka razy mój cały ładunek wędrował na pończoszki i zalewał całą niemal nogę od kolana do stóp odzianych w buty na wysokim obcasie.Nektar ociekał powoli.Lubimy to fotografować i razem później oglądać.Polecamy taką grę we dwoje.

Gość koniowau
a ja uwielbiam patrzec na nozki w bryczesach i walic konia, tak ze rusza z kopyta, ze stajni oczywiscie