qwerty111 0 Napisano Luty 18, 2008 Bardzo bym prosiła o jakąś radę. Biorę tabletki anty od 4 miesięcy. Dzisiaj jest mój 4 dzień 7 przerwy i nie mam żadnego plamienia, nie mówiąc już krwawieniu... Bardzo się boję, że zaszłam w ciąże. 3 dnia spóźniłam się z tabletka 2 godziny, przez następne 10 dni kochaliśmy się z dodatkowym zabezpieczeniem. 16 dnia spoznilam sie 10 min i kochalismy sie 4 dni pozniej (20 dzien), niestety juz bez zabezpieczenia... Powiedzcie mi czy moje obawy są sluszne??? Czy mam sie nastawic ze jestem w ciązy!!?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dontyouknow3 0 Napisano Luty 18, 2008 ktoś na forum napisał w stopce ULOTKA RZECZ ŚWIĘTA-nie musi w przerwie wystąpić krwawienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qwerty111 0 Napisano Luty 18, 2008 Ja dobrze wiem ze nie musi wystapisc krwawienie i nie ma sie co martwic jesli nie spieprz.ylo sie sprawy z tabletkami, a ja jednak troche to zaniedbalam, dlatego sie martwię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach