Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmykła omyłka

Escherichia coli a grzybica?

Polecane posty

Gość zmykła omyłka

Wyhodowano mi Escherichia coli w kupce :( ale mocz czysty, morfologia w porządku, kał na krew utajoną i pasożyty ujemny - ... Czy te bakterie rzeczywiście mogą sobie w kupce egzystować i rzeczywiście mi nie szkodzić?

Gość zmykła omyłka
Dodam jeszcze, że trafiłam do szpitala z biegunką z krwią :( zrobili mi badania, potrzymali 2 dni, wyhodowali bakterie e.coli i do domu. Heh czemu ja nie ufam lekarzom :( jakbym miała pieniądze to bym wiedziała, że mnie leczą a tak... jak patrzyłam na tych starszych ludzi, daliby im zdechnąć przy łóżku - aż serducho ściska :( NIENAWIDZĘ LEKARZY...

Gość ewqa2
Escherichia coli jest bakteria normalnie bytujaca w kale. A dlaczego pytasz o grzybice, cos wyhodowali?

Gość zmykła omyłka
Byłam na badaniu żywej kropli krwi i grzyby +++ - trzy plusy na trzy. Wiem, że to niby szarlatani, ale konwencjonalnie lekarze mnie wypuścili ze szpitala a mnie dalej boli, krwi już nie mam, ale po posiłku mi okrężnica szaleje :(

Gość a ja mam w pochwie
Escherichia coli, candidia czyligrzyby i jakieś gronkowce i wszystko+++ wzrost obfity... i nie wiem czy mam tylko przeleczyć pochwę czy cały organizm.

Gość a ja mam w pochwie
najgorsze że zanim zaczełam sie leczyć globulkami nie miałam żadnych objawów a teraz po 9 dniach leczenia mam straszne białe upławy. przeważnie tam gdzie są grzyby są też bakterie.

Gość ja też to mam
I wcale mi nie dokucza :) więc o co chodzi, jak ci nic nie jest i lekarz mowi, że okey to co sobie wkręcasz pfff