Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyana

dziewczyny czy ktoras z was wybrala demetrios 939??

Polecane posty

Gość nyana
spojrz na stronke www.morilee.com suknie sa cudne, przymierzalam dwie i wykonanie sukien super, ceny podobne do demetriosa, ale wydaje mi sie ze demetrios ma piekniejsze suknie, bardzie strojne i zdobne!! ja mieszylam ksiezniczki z mori lee w salonie w uk, w polsce niestety nie znalazlam juz czasu na to... a Ty kiedy masz slub??

Gość nyana
dobranoc, ja tez mykam juz spac, na rano do pracy:( 3maj sie

Gość joanna1000
Dziewczyny, a nie macie do sprzedania Demetrios 896, bialej w rozmiarze 38?? Najchetniej z okolic Krakowa?? Bo strasznie mi sie podoba, a w sklepie troszke za drogo...

Gość nie wiem o co chodzi
z tymi księżniczkami..dlaczego w dniu ślubu chcecie wyglądać jak księżniczki? jakieś kompleksy czy niespełnione marzenia z dzieciństwa?Przecież i tak będziecie w centrum uwagi.Te suknie są wielkie,ciężkie i kiczowate.Do tego bardzo popularne,nie chciałabym mieć tej samej sukni co większość dziewczyn a tę już widziałam tu wiele razy (i nie tylko tu).Mierzyłam,żeby nie było..myślałam że coś mają w sobie co urzeknie ale wizja szeroko rozstawionych rąk i plątania się między nogami partnera w tańcu nie spodobała mi się. To taka moja refleksja,życzę udanych poszukiwań:)

Gość joanna1000
Ja uważam, że to jest indywidualna kwestia każdej z nas, ja np nigdy nie założyłabym skromnej białej sukni- węża, bo już nie raz widziałam, ze w takiej sukni Panna Młoda po prostu gineła w tłumie, a to jest jedyny dzień, aby nie patrzyc na innych i ubrać sie w to o czym się zawsze marzyło, i co złego w tym że w wiekszosci z nas drzemie mała księzniczka?

Gość w takiej sukni
na pewno nie zginiecie w tłumie...Nie popadajmy w skrajności-alternatywą dla bezy nie musi być koniecznie biała skromna suknie-wąż (cokolwiek to znaczy);)