Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewna niezdecydowana

Do SuperMezczyzn na forum

Polecane posty

Gość luuuuuuuuuluuuuuuuuuuuu.......
kup mu kalesony:D

jak dla faceta to żadna - żadnej bym nie włożył :P:classic_cool:

Gość niezbytwazne
1 (( :classic_cool: ))

Chce mu ufundowac supernoc i ja w tej bieliznie mam byc prezentem...kurde...Poradzic sie faceta...Chlopaki normalnie jestescie boscy...To moze dobitniej sprecyzuje wam pytanie...Macie spedzic namietna noc z dziewczyna(z ktora juz mieszkacie, wiec tylko elegancka bielizna nie robi na was wrazenia).Chcielibyscie uprawiac sex z dziewczyna, ktora jest ubrana w perfumy i komplet nr.1,2,3,4,5 czy 6...Ktory waam sie najbardziej podoba...

Pedro juz nie raz korzystalam z Twoich rad dla innych forumowiczek...tez najbardziej spodobala mi sie pierwsza pozycja, tymbardziej ze moj ukochany jak zobaczyl kiedys stroj uczennicy w sklepie z bielizna to nie mogl oczu oderwac....

Sluchaj, te dwa leszcze, jeden pomaranczowy - forumowy idiota nr 1 oraz pedro - oni ci zle radza. Przedostatania jest najlepsza

Ok.Moje typy to czerwona koszulka i stroj uczennicy...Chce zaraz zrobic przelew, a nie moge sie zdecydowac....Stroj uczennicy chyba bede sie troszke wstyydzila zalozyc, za to ten czerwony...Kurcze nie wiem

strój uczennicy jest wg mnie trochę infantylny. dla mnie czerwona jest the best. pozdrawiam

Czerwony jest bardziej uniwersalny, nie kazdy jest takim idiota infantylnym, jak slusznie zauwazylas, jak chociazby nasz pedro albo ((:classic_cool:)). Wybierz czerwona

Dobra...Kupilam czerwona:)

DO tylko dziwki kupuja takie...w SREDNOIWIECZU NIE ZYJEMY...Nie wiem czy Ty to facet czy kobieta...jak chcesz to sobie chodz do lozka w dresach, kalesonach czy barchanach...Na pewno jestes sexy...boki zrywac

Dzieki Chlopaki za pomoc :* Pozdrawiam:)

przy pełni księżyca wykręcam sobie suty błagając o partnera

Dla faceta ?? kobietko zrób sobie !! prezent...to Ty masz sie w tym dobrze czuć, poprostu czuć się i wyglądać sexownie... I tak jak Cię w czymś smakowitym ujrzy, to będzie chciał jak najszybciej to z Ciebie sciągnąc.. Obstawiam kobiecym okiem propozycję przedostatnią... Ciekawe tez są te prześwitujące wdzianka mmm