Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Jak nawiązujecie kontakt

Polecane posty

ooo miło ze mnie nie zbeształyscie no niby w porzo powoli lize rany i ucze sie do poprawki heh dobra rada dziewczyny ni erańcie partnerów w sesji:):)

Setebos---nie powiem...to musiało być miłe zjawisko wyładowania elektrycznego....ja też lubię jak iskrzy :)

wiecie co olewajcie takich ziomków co rzucaja miesem szkoda słów:)

w zasadzie to niby nic takia zainicjowana konfrontacja w tesco ale i tak było tak dziwnie-przyjemnie hehe ją tez kopneło i sie nawet zainteresowała z jakiej przyczyny.... a tak normalnie to poprostu lubie kogos dosłownie ukłuc spojrzeniem lubie jak sie peszą... a potem szukaja okazji zeby podniesc wzrok i zobaczyc czy jeszcze patrze a ja patrze i wtedy jak dziewczyna jest jakas fajna to sie robi rumianek na buzi :)

Gość k9 w k2
No dobra... Zaciekawiliście mnie. Ja tak nie potrafię... No to niby jaka jest reakcja po takim spojrzeniu zachęcającym na kogoś?

szkoda ze nie mam takich wampirzych oczu tzn takiej czarnej obwódki naokoło tęczówki... moznaby wtedy hipnotyzowac spojrzeniem... hmmm chociaz taka znajoma z geografii stwierdziła ze na jednym oku mam takie cos co przypomina antarktyde hmm na drugim to juz jic nie przypomina... widzieliscie kiedyc zółto pomarańczowe oczy takie jak u wilka??? ja widziałem

hmm reakcja ciezko opisaac ale czasem sie wie ze opłacałoby sie podejść:)

Gość k9 w k2
No i co? Podchodzisz czy tylko fantazjujesz? Dziewczyna ucieka czy sama zagaduje? Zastanawiam się czy takie spojrzenia mają sens. Jeszcze bardziej ciekawią mnie doświadczenia dziewczyn bo sama jestem dziewczyną i chciałabym wiedzieć czy ich uśmiechy wywołują jakąś reakcję faceta.

Najpierw kilka spojrzeń, później piękny uśmiech i jak zostanie odwzajemniony to "jestesmy w domu" :) A jeszcze później humor, naturalnosc i wspólna kawa:D I albo będzie następna albo nie:)

Nie wiem Setebiosie czy są ładne...nigdy sie nie przyglądałam...wiem tylko że ładne znaczy czyste z pewnym błyskiem w oczku...

To samo chciałam napisac, zgorzkniałe i zgryźliwe kobiety mogą sobie tylko pomarzyc o tym błysku:)

hihi zgodze sie z tobą ładne znaczy czyste i z błyskiem ten błysk to moze i ta głebia w której sie mozna zatopic... mi jeszcze kiedys powiedzieli ze mam obłed w oczach i jak sie patrze to sie boja czy czasem nie chce zaje*** fakt jak dziewczyna sie na takie spojrzenia zacznie usmiechac to wtedy warto podejsc zagadac a ja to nawet z byle czego potrafie temat zrobic ot poprostu taka papla ze mnie ze czasem mni ena impry zapraszaja po to tylko zeby nie było dretwo:( a wracajac do tematu to rozmowa sie sama toczy wystarczy zapytac z której czesci miasta jest a w takim miescie jak kielce to jak ktos jest oblatany to na kazdej dzielni ma znajomych no i własnie potem jakies randevu a jak cos wyjdzie to ciągniemmy dalej

Gość tra tra
bylem dzisiaj w sklepie --- przy kasie spojrzalem na dziewczyne z milym usmiechem jako odpowiedz dostalem spojrzenie prosto w oczy glebokie i z lubieznym usmiechem powoli przechodzilem patrzac nadal , nie uciekajac ze spojrzeniem ..... a i ona nie odwrocila wzroku do samego wyjscia tak patrzelismy ...... zaloze sie ze gdybym ja zagadal spotkalibysmy sie na 100% nie zapomnijcie ze w takiej sytuacji ze drugiej szansy nie ma i ze trzeba dzialac odrazu ...... wiec tylko wzrok i zadne glupawe teksty panowie

Powiem ci że czasem mi brakuje tego błysku w oku...ale nie z powodu zgryźliwości czy złości ..tylko takiego wszechogarniającego smutku który mnie czasem dopada

mam to tzn ten wszechogarniajacy smutek ale jak juz to wylecze to potem sie z tego smieje i nie lape doła drugi raz przez to samo ale jak by ni ebyło ty masz kogos na kim mozesz polegac a ja nie... i cos czarno to widze.... heh powiedziałem ze sie nie zakocham a jak nawet to wystarczy uczuc tylko na jeden raz;/

znowu mi zaczyna komp szwankować...wyłączyłam gg bo miałam takie kaprycho lub tak zwaną chwilkę dla siebie....może jutro włącze...jak mnie znów nie wkurzysz

heh nie masz kontaktu ani ani?? heh ja kupiłem kamerke:D

ja swoje gg wyłączyłam na dziś...kamerke juz mam od dawna ..tylko nie wiem po co?

czy ja tu dobrze rozumiem ze ktos sobie przenosi rozmowe z gg na kafe??