Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soniula

Obóz wakacyjny dla młodzieży 2008

Polecane posty

Gość Soniula

Witajcie Czy znacie może jakieś strony biur podróży, które oferują aktywny wypoczynek dla młodzieży w wieku 14 lat w Polsce w wakacje 2008 r? Interesują mnie głównie obozy przetrwania i obozy językowe. Proszę o pomoc :)

Gość Soniula
Podnoszę. Gdzie wysyłacie swoje dzieci?

ja swego czasu byłam na obozie jezykowym w bieszczadach ze szkoly yes. ale nie wiem czy takie cos jeszcze istnieje bo bylo to troche temu. moja siostra jezdzi na obozy z biurem podrózy antavia ale to glownie wczasy zagraniczne choc i w Polsce cos organizuja. Moja siostra jest baaardzo zadowolona z tych wyjazdów, fajne warunki mieszkaniowe, czas jest dobrze zorganizowany, smaczne jedzenie i ogolnie mila admosfera. http://www.antavia.pl/

okoko tak to to :D:D:D ale bylo fajnie na tym obozie :D:D:D:D:D

Też słyszałam, ze jest fajnie na tym obozie, znałam dużo ludzie którzy na niego jeździli jak i prowadzili. Teraz już nie wiem kto się tym zajmuje. Ale Mamani jechałaś z Krakowa czy właśnie z Rzeszowa, bo kiedyś YES miał filię w Krakowie.

okoko tzn wszystko zalatwialismy w krakowie wszystkie formalnosci bo ta szkoła jest niedaleko billi ( elei) i tam byly zapisy. do rzeszowa musieli odwieść mnie rodzice a z rzeszowa autokarem juz. i spowrotem tak samo. z rzeszowa z rodzicami :) ale nie ma tego zlego. pobylam sobie sama z rodzicami bez sióstr :) chyba pierwszy raz w zyciu :) moze dlatego to tak miło wspominam :D:D:D

Gość Soniula
Dzięki :D A jeszcze jakieś inne firmy?

Gość a sprawdź
www.kolibatravel.pl :)

Gość Vivvka

mój syn jedzie na Borsuk Camps bo jest tam kitesurfing, windsurfing, surfing a on uwielbia te sporty. No i to na Helu wiec super miejsce! dobrze zerganizowany czas mają, nie nudzą się, dobra opieka. Fajnie ze znalazł coś co bardzo lubi