Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzis

Mój chłopak ma raka płuc...

Polecane posty

Gość suzis

Mój chłopak ma raka płuc..co mam zrobić?czy moge wogóle coś zrobić?czy są jakieś szanse że wyzdrowieje??że nic mu nie będzie???

po kolei ile ma lat palił?? jakie szanse daja lekarze czy zaczeli terapie czy guz jest duzy musisz z nim teraz byc to go podtrzyma na duchu nie zostawiaj go bo straci siłe do walki

Gość dieta rabinów szukaj

Gość Ucz się dziecko szybko ucz
bo wiedza to potęgi klucz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość suzis
nie mam zamiaru go zostawiać bo go kocham i mi na nim zależy..ale on nie chce mi powiedziec żadnych szczegułów dotyczących swojej choroby..ciągle mówi ze nie chce żebym sie martwiła...pali jakieś 3-4 lata z tym że zdarzało mu sie palić marichuane

hmm lekarze ci raczej nic nie powiedza no chyba ze jak na filmach sie zlituja jak powiesz ze jestes jego kobieta i ze go kochasz albo zapytaj sie jego rodziców alepowiedz mi ile on ma lat i czy dawno mu to wykryli

Gość aleś ty głupia mówię Ci
ucz sie szybko, rak płuc nie od papierosów, są inne przyczyny, choć bym tu wyjasnił to i tak byś nic z tego nie zrozumiała!!!!!11

Gość suzis
powiem szczeże i mam nadzieje że z tego powodu chociasz na tym forum nikt nie zacznie mi mówić ze sobie robie żarty tylko dlatego z ejstem młoda...Timi ma 16 lat tyle co ja i na prawde jest chory..nie znam jego rodziców a zresztą ma kiepskie z nimi układy bo jest adoptowany..raka wykryli u niego okolo 2 tygodni temu..wspominał mi coś ze ma mieć operacje taką bardzo powiażna typu śmierć albo zycie..boje sie i nie wiem co robić....

Gość a ile masz lat ze tak sie zap
przykro mi:-(

powiem tak nie wazne czy guz jest mały duzy złosliwy czy nie wytna mu kawałek płuca nawet z jednym mozna zyc zalezy tylko jak zareaguje na chemie i czy guz jest złosliwy jest młody wiec szanse sa wydawałoby sie spore mecz go niech ci powie co wie bo i tak sie juz martwisz zyjac w niewiedzy

Gość suzis
dziękuje Ci Setebos..postaram sie to z niego wyciągnąć...

Gość kto pije i pali
to nie ma robali:classic_cool: