Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaska balbinka

pytanko chyba nie głupie??

Polecane posty

Gość gaska balbinka

Czy możecie mi powiedzieć na jedno pytanie?mianowicie czy kobieta o wzroście 160 i naprawdę dość dużych rozmiarów może być atrakcyjna?? Jestem naprawdę "przy kości" i często się zastanawiam czy są tacy faceci co im się to po prostu podoba.Ważę prawie 90kg a w biuście mam ok.112cm więc sami widzicie że mam problem.I dlatego pytam czy jest to możliwe aby kobieta o takich "gabarytach" jak ja mogła się podobać?????

mozna o siebie zadbac fajne ciuchy odpowiednie do twojej figury, pojsc do fryzjera, na solarium na troche, ladny makijaz i przede wszystkim!! dobre nastawienie!!

Gość nie i jeszcze raz nie

Gość a nie mozesz po prostu
SCHUDNĄĆ? to już jest otyłość :o każde ostre przegięcie poza normę, czyli słonice i szkielety są przegrane!

moze nie moze schudnac nie twoj ineteres nie wiesz czemu ma tyle dodatkowych kg wiec nie pisz takiego czegos!!

Gość ItsOnlyMexx
hmm...pewnie ze tak,mam kolezanke przy ktorej jestes szczypiorkiem a ma chlopaka ,zreszta to jest kwestia gustu,co komu sie podoba,nie wszytscy faceci lubia wieszaki.

Gość gaska balbinka
to przykre że od razu atakujecie pod względem diety .To efekt ciąży(wiem że to tendencyjne stwierdzenie ale tak niestety sie stało)Chciałabym jakoś z tym walczyć i nie raz i nie dwa próbowałam,ale niestety moja silna wola to jak "bańka mydlana".

Gość gaska balbinka
Dlatego szukam opinii czy naprawde można się TAKIM akceptować bo ja na razie to jestem pełna pogardy dla samej siebie :-((

jeśli to kwestia silnej woli to wiesz... owszem możesz się podobać, ale masz szanse o wieleeee mniejsze niż dziewczyna normalnej budowy ciała. nawet takie po kilka kg nadwagi mogą być atrakcyjne. ale 30? to już przegięcie, i to chodzi też o zdrowie, pomyśl o tym!

ja tez nie mam figury modelki ciagle gadam ze chce sie odchudzac, itp ale po co? moge tylko troszke pocwiczyc na brzuszek zeby trluszczyku mniej bylo lubie siebie taka jaka jestem i to sie liczy:)

a zresztą skoro się sobie nie podobasz i nie akceptujesz siebie to zrób coś z tym zamiast jęczeć na forum...

Gość Ju...
Ja też jestem gruba, ale zwracam uwagę jedynie na chudziutkich mężczyzn.:P