Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Romantyk= samotność na zawsze..

Polecane posty

Witam, tak sobie siedze i rozmyslam, czemu chłopaków o romantycznej naturze nikt nie chce....teraz wola pustych maczo chamow zamiast czulych romantycznych chłopakow, ktory woli zabrac dziwczyne do lasu na spacer, pochodzić znia o zachodzie slonca po plazy, zabrac na kolacje przy swiecach..a wieczorem obejrzec fajny film z czerwonym winkiem w tle..albo uprawiac seks nad jeziorem albo w XIX wiecznym lozu z baldachimem..teraz tylko wszedzie burdele...i seks bez uczuc..srednio mi sie podoba taki seks..chyba zaczne pić :(

Gość Ju...
Tiaaa, a świstak siedzi i otwiera kolejną butelkę.:P

Gość pij na zdrowie

Nie uogólniaj, proszę. :) Romantyk, nie oznacza wcale wiecznej samotności, tak jak maczo, nie oznacza, że w ciągu życia będzie tym maczo do starości. Romantyk oznacza jedynie, że jego życie kieruje się ku innym wartościom. Osobiście wolę romantyka od maczo. Zauważyłam jednak, że w obecnych czasach jest wielu pseudo-romantyków i pokiereszowanych życiowo maczo. I... w czy tu do diabła wybierać ? ;) 🖐️

Gość Ju...
To nie jest romantyk, tylko żałosny nieudacznik. I tak całe życie będziesz jeździł na ręcznym.:D

Nie romantyk, tylko pierdoła :D Romantycy muszą być wytrwali, delikatni, a nie po pierwszym zbliżeniu robić się zwykłymi przeciętniakami :] Ja jestem z romantykiem, ale dlatego, że o mnie walczył i dba o mnie :D

Gość Ju...
Taki z niego romantyk, jak z dwustukilowej kobiety baletnica.:classic_cool:

Gość nananananana
samotnosc? co Ty gadasz? moj chlopak czesto zaprasza mnie do siebie przy swiecach i szampanie... ostatnio jego pokoj byl w platkach roz ;))) a wiem ze on nie jest domatorem, jest wspanialy... ale ma wady, przez ktore cierpie;/ raz jest romantykiem a raz draniem.... ;/ aj;/

nie bede do konca zycia jezdzil na recznym poczekam jesczze 3 lata jak nic sie nie zmieni to bede chodzil na luksusowe dziwki, stać mnie na sczzescie,ale w moikm systemie wartosci platna milość to ostateczność..

kolejna mięka faja, zwykła mameja, która swoją piczowatą nnature próbuje przybrać w szatki romantyzmu

Ależ kobiety lubią romantyków. Jak np podjedzie fajnym autem i podjadą do drogiej restauracji. Tam świece, romantyczny nastrój i np facet lubi poezję itd. Romantyzm dalej przez kobiety jest lubiany.

bzdury...no, chyba, że mianem romantyka określa się faceta, co to udaje, że myśli i dlatego sie nie odzywa, taka ciapa bez poczucia humoru :P