Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataliya

Pomocy Jak skutecznie udawac dziewice??

Polecane posty

Gość Nataliya

Mam 22 lata poznalam pewnego faceta i powiedzialam mu ze jestem dziewica, a spalam juz z kilkoma ale to gdy bylam duzo mlodsza, od dwoch lat bardzo zadko. Dlatego mentalnie czuje sie dziewica. Wiec jak dlugo mam mu sie opierac, czy pozwolic mu sie dotyka w czule miejsce od razu , kiedy zaczac piescic go oralnie. Zeby myslal ze doiero sie ucze??

Gość nie wiadomo
drzyj jape wnieboglosy i polej se cipke keczupem

Ja ci powiem;) Kiedyś, w czasach, gdy kobieta dziewicą być musiała, ale niezawsze wytrwała w cnocie, w noc poślubną brała świeżą kurzą wątróbkę. Przed zbliżeniem jedną połówkę wątróbki wkładała sobie do pochwy, drugą chowała do celów magicznych;)

Gość heheh dobre
mentalnie czuje sie dziewicą :D:D:D

Gość Aska ed
Ja tez juz to robilam dwa razy ale uwazam to za straszny blad dlatego mowie ze jestem dziewica a teraz poznalam super kolesia i jemu tez tak powiedzialam i jak mam udac ze nia jestem ??????

Gość Aska ed
????????????

Gość Natalyaaaa
Dzieki bede zaciskac , ale to takie trudne bo walcze sama ze soba. Bardzo bolesne emocjonalnie i fizycznie. Dziwczyny jak dajecie sobie rady z taka straszna chcica. Bo on jak zacznie mnie calowac szczegolnie w miejscu publicznym albo pracy to ja robie sie taka mokra i napalona, ze przestaje myslec racjonlnie i gotowa ylabym zamknac drzwi pokoju i to z nim zrobic bez wzgledu na konsekwencje , chyba mam duzy temperament.

Gość biały kocur44
ale jak pozna prawde to poczuje sie jak zdzira to chyba nie jest dobre rozwiązanie wtedy stracisz w jego oczach, staniesz sie kłamliwym kurwiszczem :o ale jeśli tego chcesz

Gość freyyka
Nie wiem czym ty sie przejmuejsz.. poprostu nei ujawniaj swoich wszystkich umiejec=tnosci i fantazji odrazu.. ja przy pierwszym razie ani nie mialam zadnego krwawienia, ani specjalnie tez sie nie opierałam.. byłam ze swoim chłopakiem kilka miesiecy.. nie planowalismy tego, poprostu którejś nocy samo wyszło... Ale kłamanie w takiej sprawie jest dosc.... \"nie mądre\"

aaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahaha dostajesz ode mnie nagrodę bezmózga roku 2008 :D:D:D co za idiotka :D:D:D:D:D:D:D

Gość Nataliya
Kawa-na lawe dzieki , bardzo sie staram byc bezmozgiem, ostnio dostalam komplement ze mam mozg 12 latki, Bo wiesz glupim i pieknym ponoc latwiej w zyciu. Piekne i madre maja przejebane bo ciagle musza udowadniac ze sa madre, i sie wysila niepotrzebnie. Juz dawno postanowilam udawac przyglupa, zeby kazdy mnie lubil i traktowal z przymruzeniem oka.

Gość wskura
Hehehe...ehhh dylematy.... Był kiedyś taki dowcip: dziewczyna miała podobny problem jak ty. Udała sie do matki po rade. Matka rzekła: "-W noc poślubną weź ze sobą do łóżka srebrną papierośnice. Ona wydaje podobny odgłos jak pękająca cnota." Córka tak uczyniła. Podczas nocy poślubnej słychać krótkie trzaśniecie. "Co to było?" -pyta pan młody. Panna (nie)młoda na to: "Moja cnota!". Na to on: -No dobrze, tylko dlaczego ta cnona trzyma mnie za jaja"?

Gość Natalyaa
kostuszka_ mentalnie czuje sie mala dziewczynka gdzies tak ok. 9 lat , Ale z duzymi potrzebami, taka ktora prowokuje tate do uprawiania kazirodzczych czynow (oczywiscie w przenosni)