Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet23

pytanie do kobiet...

Polecane posty

Gość facet23

hej czy uswiadamialyscie sobie kiedys... co facet moze golic na wlasnym ciele...?? jak to na Was dziala... kiedy On goli sobie np pachy... albo klate brzuch... czy nogi... Co Wam sie nie podoba a co podoba... Jakie Emocje Wam towarzysza widzac... taka osobe... a co bybylo...?? gdyby facet golil nogi (Wy o tym nie wiecie...) a zaintrygowalby Was po pierwszym wypoiwedzianym zdaniu... kiedy dostrzeglby Wasze piekne wnetrze... kiedy wzbudzilby w Tobie emocje o ktorych... nigdy nie mialas odwagi pomyslec... wiecie jak to jest... kiedy spotykacie taka osobe... ktora znalybyscie od lat a kazde z nim spotkanie... byloby niezapomniane... i pelne magii... ale pewnie nawet to... nie pomogloby (w byciu z nim) gdyby sobie golil np nogi... Jesli Wam nie odpowiada ten temat... to nie myslcie wiecej o nim...

Gość sanderka erka
facet ogol sie skoro masz kompleksy co cie zadna nie chce? twoj temat jest zenujacy ja o nim nie mysle moj nie pyta mnie czy sie golic

Gość ale o co chodzi............
/??:D

Dla mnie facet, który ogoliłby sobie nogi itp.nie byłby dla mnie męski.

Gość facet23
do sanderki erki... pewnie sobie uswiadamaisz ze twoja inteligencja jest... jesli chcialas mi dogadac albo wypowiedziec sie negatywnie bylo zrobic tak jak Papuzka... PAPUZKA szacuneczek :) pozdrawam CIe...

sanderka plytka osobko,chlopak pyta o rade a ty jakies segregacje sobie robisz, ten temat ciekawy, ten nieciekawy,ten zenujacy, ten intrygujacy, dobra rade ci dam - otworz swoje wlasne prywatne forum i tam organizuj sobie segregacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mnie wkurzylas!! autorze mnie osobiscie nie podoba sie jak sie facet goli, moze jak troche poprzycina tu i tam,ale nie goli, jak dla mnie to bardzo nie meskie , facet jak pupcia niemowlecia :O, jeszcze olejkiem niech sie wysmaruje i czysty pedal, :O

Gość facet23
pieknie dziekuje cebulko .. i w takiej formi powinny byc odpowiedzi.. naprawde dziekuje.. pozdrawiam