Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis na pomaranczowo

okres sie zjawil,ale...

Polecane posty

po dwoch tygodniach spoznienia. Czy juz moge sie cieszyc, ze nie jestem w ciazy, czy jeszcze za wczesnie na radosc???

Gość asdfghjklzx
jak masz wątpliwości to zrób test

wiem wiem, ze najlepiej zrobic test, ale wiadomo- czlowiek jest taka istota, ze dlugo lubi sie ludzic...choc w sumie jesli nawet dzidziuś by sie pojawil, to tragedii by nie bylo, no ale zawsze jest watpliwosc- czy to aby na pewno najlepszy moment na dziecko:)

stres powoduje opoznienie jesli okres jest taki, jak zazwyczaj, nie martw sie juz

Gość ja mam podobny problem
dzisiaj jest 41 dzień cyklu, ja mam cyle 28-29 dniowe, a okresu nie mam, zrobiłam 4 różne testy ostatni w niedziele, wszystkie negatyne a okresu brak. Nie wiem co się dzieje, jutro idę do lekarza. Nie schudłam, nie przytyłam, nie miałam strasznych stresów. Nie mam pojęcia co się dzieje.

Jeśli okres mialaś krotszy niz zazywczaj i mniej obwity to jest spore prawdopodobienstwo ze mialas okres mimo ciazy-najlepszy rozwiazeniem jest zrobienie testu zaraz po okresie.

Gość anjuska
armina zgadzam sie z tobą... znam przypadek gdzie kobieta miala 3 miesiące okres tylko był mniej obfity, dopiero w 3 miesiącu poszła do ginekologa bo zaczeła sie zle czuc... ale zrób test bedziesz wiedziała...