Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NightExpress

Nazwa papierosów

Polecane posty

Mam pytanie - od razu mówię, że palę i od pewnego czasu zasmakowała mi nowa seria \"She precious\". Jednak już dwa razy je kupowałam i za każdym razem kompletnie nie wiedziałam, jak je... nazwać. Nie wypalę przecież \"She białe\", a jakoś tak nie przyszło mi do głowy, żeby się zapytać. Czy ktoś może wie, jak nazywają się konkretnie te papierosy? Np she lighty? Czy jakoś tak? Proszę o poważne odpowiedzi. p.s. jeśli komuś się chce, może mi wymienić wszystkie nazwy \"She\" :)

Gość cfiatek
| | | | | 🌼 | | 🌼 | | | \ 🌼/ \ / \ / \ / \ / \ / | | | | | | | | | | | | | | ===========

Gość papierosy light nie istnieją

no ok, a może ktoś odpowie m na pytanie? oprócz dziwnych rysunków i uświadamiających zdań jak to powyżej?

Gość a w googlach szukałaś
jak nie to poszukaj :P:P:P

Gość ale o co ci chodzi
pytasz czy te twoje she nazywaja się light, więc napisałem, ze nie ma papierosów light, bo wycofano tę nazwę bowiem była nieprawdziwa - papierosy light szkodziły w takim samym stopniu jak te nie-light. najpierw zakłądasz topik, a gdy ktos odpowie, to strzelasz fochy. debilka :O

nie pytałam, czy te papierosy nazywają się light, podałam tylko przykład odpowiedzi, jaką mogliście mi dać - NP. she light. To się różni od pytanie "Czy te papierosy to light?", prawda? A fakt, że już w pierwszej dziesiątce postów wyzywanie autora topiku, świadczy tylko o żenującym poziomie tego forum. Nie możecie po prostu odpowiedzieć? Podpisano: jaśnie DEBILKA.

Gość jeśli jesteśmy żenujacy
to stąd SPADAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a może ktoś po prostu
nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie? skoro jet tu tak niski poziom to szukaj sobie swojej odpowiedzi gdzie indziej

Gość Chinka ona Cie nie zrozumiała
ale widać jej poziom inteligencji jest jeszcze bardziej żenujący od naszego :O zresztą, widać to było już wcześniej, bo nie potrafi nazwać papierosów, które JUŻ KUPIŁA

Gość nikt nie wie
skoro jest tu taki niski poziom jak mówisz, to się nie dziw...

Gość tumturumtum
śmietankowe :P

Gość HAHAHAHAa
Niech kupi pustą paczkę to będa do siebie pasowały i właścicielka paczki i paczka!!

Gość tHAHAHAHAa
chlam z ojcem denaturat

Jak tu przyjemnie i miło.... Jakoś te papierosy nazwałam, ale nie tak jak trzeba :O Tak, jak bym poszła po sklepu jeździeckiego o poprosiła o te paseczki do tych na nogi od tego co się siedzi, zamiast poprosić po prostu o puśliska :O Jeśli chodzi o poziom - OK, Wasz poziom jest cudowny, wspaniale się tu czuję, tak domowo, wszyscy są pozytywnie nastawieni, udzielają wyczerpujących odpowiedzi, naprawdę, chyba zaręczę się z tym forum.

Gość chinka rulezzzz

Ja przeżywam? Ja nerwowa z natury jestem :) Chciałabym mieć odpowiedź już i teraz :D Z kupna samochodu czy domu to ja raczej nie dożyję.

Gość to sa srednie pospolite faje
SHE DELICATE takie niby "light" SHE GENTLE SHE VIBRANT mentolowe SHE FRESH mentolowe

Gość Kakus94
MOIM ZDANIEM PO CO WOGÓLE ROBIĄ PAPIEROSY I MUWIĄ ŻE PAPIEROSY ZABIJAJĄ NAJLEPIEJ BY BYŁO GDYBY WOGÓLE NIEBYŁO PAPIEROSÓW I WTEDY BY NIKT NIEPALIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!