Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIMBA bimba

WAGA W I TRYMESTREZ CIĄŻY

Polecane posty

Gość BIMBA bimba

CZESC DZIEWCZYNY! JESTEM W 12 TYGODNIU CIAZY, NA POCZATKU CIAZY WAZYLAM 52 KILO, TERAZ 50.NIE WIEM CZY TO NORMALNE,BO CHYBA WAGA POWINNA ROSNAC, SZCZEGOLNIE,ZE JUZ ZACZYNA SIE II SYMESTR.CZUJE SIE BARDZO DOBRZE, PRZEZ I MIESIAC NIE MIALAM MDLOSCI,ALE MIALAM SLABY APETYT.TERAZ JUZ JEM NORMALNIE.JAK JEST CZY BYLO U WAS????

spoko, chudnięcie jest normalne ja w 1 trymestrze schudłam 3 kilogramy.mialam mdlosci i nie mogłam jesc za bardzo.jedyne pozywienie moje wtedy stanowily słodkie buły i jogurty..... za to teraz jestem w 34 tc i przytyłam juz 16 kilo:)

Gość BIMBA bimba
dziekuje za odpowiedz:)a od kiedy zaczyna sie tyc?zaczynam czwarty miesiac..czy juz niedlugo?:)za miesiac biore slub, mam nadzieje,ze jeszcze zmieszcze sie w sukienke. Ja mam ochote na rzezczy,ktroych wczesniej nie jadlam, teraz kazdego dnia wcinam jabluszka np.

Gość BIMBA bimba
dziekuje za odpowiedz:)a od kiedy zaczyna sie tyc?zaczynam czwarty miesiac..czy juz niedlugo?:)za miesiac biore slub, mam nadzieje,ze jeszcze zmieszcze sie w sukienke. Ja mam ochote na rzezczy,ktroych wczesniej nie jadlam, teraz kazdego dnia wcinam jabluszka np.

Gość BIMBA bimba