Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunia

Moje zęby

Polecane posty

boli jak skur*** za przeproszeniem.. :P ja miałam metodą nakładkową - żelem - więc bolało mnie za każdym razem gdy zdejmowałam nakładki (w nakładkach mnie nie bolały), dlatego wybiałam miesiąc! jedna noc góra, jedns przerwy, jedna dół, przerwa itd.. przy metodzie żelowej w gabinecie lub lampowej - boli ok 3 dni (bardzo bardzo). ketonal nie pomaga.. pisałam na forach z ludźmi i kobiety po porodach (naturalnych) mówiły, że wybielając zęby poznały nowy wymiar bólu ;) :P

Gość Kasiunia
to sie niezmiernie ciesze;P a chociaż długi efekt? ale wydaje mi sie,że przy kanałowym mozna wybielic sobie zęby nie wybielając ich tylko czyszcząc kanały..;P zreszta ja mam jasną kość raczej,chodzi mi o te kanałówki w sumie..

wybielałam w grudniu, więc jeszcze się trzyma efekt. ale to nie jest taka śnieżna biel, mam taką kość że do bieli się jej nie wybieli.. ale dużo dużo jaśniejsze są od efektu wyjściowego. ja nosiłam aparat wcześniej i zęby wygladały koszmarnie..

Gość Kasiunia
ty to mnie załamujesz ,bo ja też będe miala aparat;> nie ma to jak na kafeterie weeeeejsc! a ile masz na karku,jesli mozna wiedziec?

Gość Kasiunia
e tam brr,dobrze dobrze. e ja chyba nie mam poczeby xD ale jakos mi zle z tym ze nie mam nerwa w zębie,boze...

Gość Kasiunia
jak nie sczarnieje będzie najlepiej d:

Gość Kasiunia
no to dziewczęta wychodzi na to,że martwy ząb wcale nie jest martwy...dajta spokój z tymi całymi leczeniami..zycie powinno byc piekne d: