Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia26

Kocha, ale...

Polecane posty

Gość Kinia26

...nie chce ze mną być:( Czy to w ogóle jest miłość? Czy może on jest porypany? Owszem, nasz związek był burzliwy. Na początku naszej znajomości zdradzał mnie ze swoją eks...Miałam podejrzenia, więc często się kłóciliśmy, bo oczywiście wszystko próbował zamaskować. Zraziły go do mnie właśnie tamte kłotnie. Uważa, że jestem konfliktowa (akurat w trakcie chodzenia z nim miałam tez przejścia ze współlokatorkami) i choc kocha, bo jestem najpiekniejsza, najbardziej seksowna, najlepsza, to jednak rozum mówi mu, że nie da się życ ze mną:( Czy to w ogóle ma sens?

zastanow sie nad tym co napisalem bo to jakis absurd a twoj facet to jakis hipokryta, jak mozna nie zauwazac takiego beszczelnego wykorzystywania

Gość Kinia26
dziubas29, wtedy kiedy mnie zdradzal, nie kochal mnie. Uswiadomil to sobie duzo pozniej - kiedy z nim zerwalam, jak dowiedzialam sie o zdradzie.

Gość Kinia26
Czy można kochac, ale nie móc być z kimś?

Zdumiewajace jest, jak kobiety potrafią uspierdliwać mężczyzn. No przecież zdradzał, ale wtedy to... Moze jeszcze go za to przepros ?

Gość Błękitne Niebo26754
Jesteś pewna ze Cię kocha? Po czynach się sadzi a nie po słowach. Stań z boku i zobacz co on robi,postaraj sie przyjrzeć temu na zimno i obiektywnie. Co widzisz?

Gość Kinia26
Czy można kochac, ale nie móc być z kimś?

Gość hahahahahahahahahahahahahahha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

wiesz co...miałam kilka dni temu to samo, rozstalismy sie, i powiem Ci ze nigdy nie uwierze w to ze jeśli ktoś kocha to nie chce być z ta osobą, to jest po prostu sprzecznośc!! dopiero przewidziałam ze kłamał ze mnie kocha

Gość Kinia26
Dla mnie to tez sprzecznosc wlasnie...

Gość może tak może nie//
ale jesteś naiwna :O facet wcisnie Ci kazdy kit, a Ty jesteś tylko po to zeby miał gdzie wsadzić fiuta :O sory ale nie mogę inaczej :o

Gość Kinia26
Ma gdzie wsadza, bo ma duże powodzenie u dziewczyn

Gość może tak może nie//
no i właśnie dlatego byłaś jedną z wielu :O a kocham Cię znaczyło dla niego - daj dupy :O

Gość jagooo
wiecie co nie do konca macie racje. Ja tez kogos kocham. Bardzo. Ale nie chce z nim byc. Tak jest lepiej dla mnie. Kocham go , ale nie pozwole sie traktowac w sposob jaki mnie traktuje. Kocham go, ale nie chce wiecej cierpiec. Kocham go ale nie potrafie juz a nim byc

jagooo...twoja sytuacja jest inna bo Ty się męczysz, ale skoro facet mówi jest jest mu z Tobą dobrze, ze Cie kocha itp a nagle odchodzi...to jest dla mnie chore.

Gość jagooo
moj mowi, ze kocha, nie chce sie rozstawac, ale mi jest zle

Gość Kinia26
Jesli juz mowimy o dawaniu dupy to ze mna bylo mu w lozku najlepiej, wiec nie bylam jedna z wielu.

kinia niestety tacy podli potrafią być faceci:-( i nigdy sie nie dowiemy dlaczego tak robią...wydaje mi sie ze po prostu na horyzoncie pojawiła sie inna....

Gość czy Wy wiecie co piszecie
Kinia26 Jesli juz mowimy o dawaniu d**y to ze mna bylo mu w lozku najlepiej :o :O :o :o :O...................... dziewczyno nie rozumiesz że faceci mówią nam kobietom to co chcemy usłyszeć!!!! NIE TO CO JEST PRAWDĄ!!!!! ale możesz sobie w to wierzyć ze jesteś najwspanialszą kobietą na swiecie ,ze byłas naj.. w łóżku itp. i td.... ....i własnie dlatego odszedł do gorszej, brzydszej i takiej co jest w łóżku do bani :O

Gość Kinia26
Nie odszedl do innej, nie ma innej. Ja odeszlam.

Gość kwasss
Odeszłaś bo Ci powiedział, że nie chce z Toba być? Fajnie byłoby mysleć, ze wszystko jest piekne , skompliwane, milośc do utraty tchu i przeszkody dlaczego nie możeby być razem. To nie ta sytuacja Kinia. Poza tym tm gdzie są prawdziwe uczucia nie ma przeszkód.

Gość bezeduryyy
O Boże, co za pokemon z autorki. Ty kobieto łykniesz każdy kit haha Mam nadzieję, że cyfra koło twojego nicku to nie twój wiek, bo nie uwierzę, że dorosła osoba jest tak tępa.

Gość Kinia26
Odeszłam z kilku różnych powodów, które nie mają w tym temacie znaczenia.

Facet uważał że jesteś konfliktowa bo wkurzały Cię jego zdrady i miałaś głupie współlokatorki? dobrze, że już dałaś sobie z nim spokój