Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwone oczy mam

Przekrwione oczy po komputerze !!!

Polecane posty

Gość Czerwone oczy mam

Mam jutro ważna dla mnie randkę, a 10 godzin w pracy będę siedzieć przed komputerem. Już sobie wyobrażam moje oczy po tym :o Co robić??? Nie mogę odmówić wślepiania się w ekran a urlopy na żądanie już wykorzystałam :( Pomóżcie plisss

Gość 123425
Kup krople Visine- są świetne.

Gość dzisiaj było o tym
1. wyregulować jasnośći kontrast w monitorze 2. robić przerwy 3. zakropić Starazolin 🖐️

Gość Czerwone oczy mam
Dzięki, a jak dobrze wyregulować jasność i kontrast w monitorze? Starazolin lub Visine dostane bez recepty? Które są tańsze?

starazolin kiedyś były na receptę, nie wiem jak teraz... czasami pomagają sztuczne łzy, ale jeśli zależy ci na szybkim efekcie, to lepiej zainwestuj w kropelki wybielające. a na przyszłośc zainwestuj w filtr do monitora, żeby oczy się mniej męczyły ;)

starazolin dają efekt wybielający ;) a kosztują mniej niż dyszkę, a na takie wyjścia są bezkonkurencyjne. sprawdzone i używane na sobie, więc polecam. tutaj masz trochę o nich i dodatkowo kilka porad, jak się malować (akurat na randkę się przyda) http://www.zdroweoczy.com.pl/uroda.php5 powodzenia!

Gość justaX
teraz na pewno juz nie jest na recepte. Ostatnio dostalam w aptece. no, ale sztuczne łzy tylko nawilżaja. A chodzi tez o dzialanie łagodzące i antybakteryjne...

Gość okulary antyrefleksyjne
1. okulary antyrefleksyjne zatrzymujące szkodliwe promieniowanie 2. często odrywać oczy od ekranu i mrugać przenosząc wzrok na inny obiekt więcej na www.vademecum.zdrowia.prv.pl w temacie "4 warunki determinujące zdrowie"

Gość Czerwone oczy mam
Ehh, było fantastycznie cudownie! :D :D :D Ja chcę takie wieczory codziennie! W drodze do pracy kupiłam Starazolin, jak przyszłam do pracy, to trochę pomanipulowałam przy monitorze, do tego co godzinę wychodziłam z kolegą na fajka, żeby się przewietrzyć (mimo, że nie palę). Oczywiście czerwone oczy po pracy trochę miałam, ale po użyciu tych kropelek momentalnie przekrwienie zniknęło! Dziękuję! 👄 🌻 ps. janiołek, z rad makijażowych z tej stronki też trochę skorzystałam ;)

Gość fircykkkk
justama racje, lezki nie wystarczajace, nie mozna zaniedbac takiej rzeczy, bo konsekwensje zdrowotne moga byc przykre. wiadomo z reszta, ze lepiej jest zapobiegac niz pozniej leczyc, no i taniej.

Gość gość
Dokładnie, bo taniej kupić sobie taką luteinę bio complex i zastosować trzy miesięczną kurację niż potem leczyć się całe życie

Gość gość
Jak oczy są zmęczone siedzeniem przed komputerem, to mi bardzo dobrze robią krople starazoli niebieski, które mają kwas hialuronowy w składzie i dlatego mocno nawilżają i koją oczy. Ulga po nich jest natychmiastowa

Gość gość
Jak długo siedzę przy komputerze, to obowiązkowo nawilżam sobie oczy niebieskim starazolinem, żeby ukoić suchość. Działa szybko i skutecznie, bo ma w składzie kwas hialuronowy

Gość marcelinochlebiwino
Ha! Widzę, że nie jestem jedyna, która używa Starazolinu :D

Gość gość
Niezle gowniana reklama tego sralozinu.. po prostu gratulacje.. co za szajs...

Gość gość
Musisz przyjmować Lutezan - suplement diety, który zawiera specjalnie dobraną kompozycję taką specjalna na wzrok ,dostaniesz go w każdej aptece. No i musisz ograniczać komputer raczej

Gość gość
Też mam przekrwione oczy, na dodatek gorzej widzę, wszystko mam rozmazane i już sie zaczynam denerwować.Co to za suplement, jaki jest jego skład i czy długo trzeba czekać na efekty?

Gość gość
mi na przekrwione oczy pomogly krople Starazolin. nie uczuliły, nie wywołały zadnych efektow ubocznych, bardzo fajne

Gość gośćFDH
DHKTY EJK ,DNHVFHHBJVNKLH

Gość Justyna

Przyjmowanie żadnych specyfików nie pomoże - trzeba się wybrać do okulisty. Znam bardzo dobrego w krakowie - doktor Hanarz z Oko Akcent