Gość czy macie Napisano Luty 19, 2008 co sadzicie na jej temat warta swojej ceny bo fakt jest droga ale ma przepiekne wzory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
best_bra 0 Napisano Luty 19, 2008 Nie warto. Wzory ładne, ale jakość marna, bardzo rozciągliwe materiały mają - i w stosunku do tej jakości cena bardzo zawyżona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbrodnia7 0 Napisano Luty 19, 2008 Warto. Od lat kupuję bieliznę tej marki, nic się z nią nie dzieje, praktycznie cały czas wygląda jak nowa. Nie rozciąga się, fiszbiny nie wychodzą, jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Luty 19, 2008 ale best bra wie najlepiej:o zamow sobie freye to wtedy bedzie ona zadowolna!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurza stopka 0 Napisano Luty 19, 2008 Warto !!!!! rewelacja ... biustonosze cudowne nie prawda że materiał złej jakości ... nic się nie dzieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurza stopka 0 Napisano Luty 19, 2008 a co najważniejsze to biust w nich wygląda prześlicznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość troche sie rozciaga Napisano Luty 19, 2008 musze to przyznac niestety, ale nie wszystko , wiec zalezy jak sie trafi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
best_bra 0 Napisano Luty 19, 2008 Wcale nie musi być Freya - może być jeszcze Panache, Fantasie, Fauve - lista jest długa...:P ;) A na serio: mając porównanie z tymi właśnie firmami (oraz polską Melissą czy Comeximem) uważam, że Konrad nie jest po prostu wart żądanych cen. Gdyby kosztował tak połowę tego (do 50 zł) to bym nic nie mówiła. Poza tym dziewczyna pyta o opinie, to opinię wyrażam. Nie wiem, czemu akurat moje zdanie tak bardzo dziwi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdfdfdsfds Napisano Listopad 5, 2011 Podnoszę :) Po dwóch latach może coś się zmieniło, jakoś poprawiła? Chcę kupić bardotkę za 85 zł (z przesyłką). Warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 28, 2017 co Wy opowiadacie tandeta nie powiem chińszczyzna zeby chińczyków nie obrazac, kopiuje wszystko co na rynku i to z marnym efektem przynosi wstyd Polsce !!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amaterasu 226 1 Napisano Styczeń 28, 2017 Ja uważam, że to zależy od danego modelu i materiału bo Konrad ma fajne i ciulowe rzeczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach