Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysliciel19

Drastyczna zmiana

Polecane posty

Gość Mysliciel19

Mam taki problem, ze moja pewnosc siebie wynosi cos okolo zera. To nie jest niesmialosc, bo potrafie byc smialy, ale nie potrafie siebie zaakceptowac. Wiem, ze jestem przystojny, inteligentny, mam poczucie humoru, ale nie potrafie tego wykorzystac... czuje sie glupio, mam wrazenie, ze kazdy kto mnie zobaczy ma o mnie zle zdanie. Z tego powodu mam dziwne zaburzenia - lzawiace oczy, sztywne ruchy. Potrafie to doskonale maskowac i w sumie jestem postrzegany jako beztroski chlopak. A ja po prostu walcze ze soba i staram sie byc normalny. Nie prowadze zbytnio towarzyskiego zycia, wole wszytskiego unikac, chociaz wmawiam sobie, ze musze z takim zyciem skonczyc. Chcialbym chodzic na imprezy, podrywac, przyciagac. Wiem, ze stac mnie na to, ale nie potrafie sie zmienic :( Chcialbym nie przejmowac sie niczym, miec gdzies wszystko, interesowac sie tylko soba, a nie innymi...

Gość LalkowaDama
Ja nie chcę podrywać, przyciągać.. Chcę tlyko zaakceptować siebie, pokochać być własnie pewniejsza i śmiała, choć rownież jestem otwarta, jednak poczucie wartości wynosi 0. Łzawienie i ruchy sztywne? Chyba też to mam :/ up...