Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yryska

buty slubne

Polecane posty

dziewczyny ogladłyscie sie juz za butami do slubu? wiecie moze jakie sa ceny? i czy jest mozliwosc szycia na zamowienie?

yryska, ja zamawiam z tej strony: www.bialebuty.com.pl. dokladnie mozna sprawdzic wymiary butow, tzn do jakiej dlugosci i szerokosci stopy pasuja itp. duzy wybor.

a ja mam takie do sprzedania, super wygodne, tylko do niczego mi się nie przydadzą :)

a ja mam takie do sprzedania, super wygodne, tylko do niczego mi się nie przydadzą :)

aga przykro mi nie tan kolor i nie ten rozmiar go-for-it zaraz popatrze na ta stronke:) zamawiasz? czy zamowilas juz? nie boisz sie ze bedzie cos nie tak?

spoko :) wrzuciłam bo może kogoś innego zainteresują :)

zamawiam. jesli cos nie tak, to mozna oddac do 10 dni od dnia otrzymania. w polsce bede pod koniec marca, wiec zamowie wtedy, zeby przymierzyc i ewentualnie zwrocic. naogladalam sie tych butow bardzo wiele, jedynie ta strona dala mi jakas nadzieje:)

yrysko - ja zamawiałam już buty z tej strony bialebuty.pl -tyle że nie do ślubu tylko zimowe, ale ogólnie sklep ok długość buta się zgadza, nie miałam żadnych problemów z nimi. więc ogólnie sklep polecam :)

Gość gość
Fajne buty zamawiałam internetowo ze strony www.butyslubne.com.pl. Buty już są użyte, jestem miesiąc po ślubie i nawet się za bardzo nie ubrudziły, a już w każdym razie – nic nie pękło, nie odpadł obcas, także jakościowo okej.

Gość gość
W sumie jestem dość na świeżo z takimi zakupami, bo ze dwa dni temu do mnie doszły buty w kolorze beżowym ze strony www.butyslubne.com.pl. Buty prezentują się równie dobrze co na zdjęciach, a już na nodze to w ogóle poezja. Robią wrażenie bardzo wygodnych, ale wiadomo prawdziwy test jakości będzie na weselu.